Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Stavljanje telefona ispred sebe na sto. Ja to volim da stavim na dno torbe i da ne čujem.
E daa, telefonski razgovori. Samo ako baš moram da se javim, za dogovor, kratko saopštenje, i sl. Iz iskustva znam da to uvek bude tuđi monolog.
(ovo je već za temu o frustracijama)
DMT - Drogoš master turnir
швецку
Sleng na Vuki.
Svakako da je lakše uvek nositi pantalone i bermude sa devet džepova. I moj drugar astmatičar kad krene na bazen, nek nabije pumpicu u čmar, kad već ima mesta.
http://4.bp.blogspot.com/_oL2AqU9UnQM/RsfLYswsxUI/AAAAAAAABdg/fjf6xtt7Qok/s400/pocket-pants.jpg
добро радјарде, у реду је ако носиш торбицу, немој се жестити забога
nije istina i ja ga pljujem
Star wars, star trek i to. Ne shvatam uopste. Mada nijesam im mnogo ni pruzila sansu da shvatim.
E, al nemam torbicu što je najcrnje.
Taj Drogoš master deluje jako isforsirano. Nije to to.
већ сам знао одговоре на мој пост, пошто је све што одудара од вукајлијашког еко система или геј или патишпањ
EDIT: Plus ako ideš kod ribe, možeš da kupiš negde usput, ne moraš da nosiš ceo put.
не, није поента да ли сам јебач ил не, зато сам намерно написао "које човек може да има", да бих избегао - шта патишпањишеш, али не... поента је да се само то придодаје укупном збиру ствари
ја први не возим због паркинга и циркања, али замисли, има и таквих. ево бар петоро људи без икаквог размишљања знам да иду, почевши од браћа па закључно са ортацима
негеј. марамице су све али не безначајне, ај што су 15ак центиметара дугачке него што су дебеле и могу уз нпр. телефон цео џеп да ти заузму. осим ако си фазон леприкон па ти је џеп ко ногавица просечних бермуда
и ко прича само о излажењу у град, ваљда се још због нечег излази из куће?
е да, то што сте одмах помислили на топломерке и тако тај батица акцесоар, не значи да треба хејтовати целокупни појам и сврху торбице
golo mudo
Filmovi sa svemirskim brodovima i vanzemaljcima koji napdaju zemlju.
1. новчаник ('де стоје документа, паре, рачуни и говна остала) - задњи џеп
2. телефон (који ако се држи у џепу мора да стоји сам да се говно не изгребе)
3. цигаре (ако је меко паковање јеби ти тај џеп од фармерица 'де ћеш да их носиш)
4. марамице, кондоми и све оно што се не носи увек - не може у џеп од овога горе
5. кључеви
6. наочаре
ја кад год могу потрпам по бермудама, ал' је торбица генерално корисна ствар.
е сад, иритирају ме они љаљани што носе торбицу обешену преко врата. или пребачену преко рамена. то је већ за пљување.
Energetska pića
EKV
GnR
Nirvanu
Stefana Kostica
Saru Dzesiku Parker
Moju prvu ribu
Bena Stilera
Rihu Disidenta
Duete gde lik svira akustaru a neka kvazi pevacica peva (sto svoje sto obrade)
JA SAM GEJ! UBER PEDERČINA JA NOSIM TORBICU.
Koliko mi idu na kurac te rasprave. Šta vas boli kurac što nosim takvu torbicu? Je l' ti smeta što sam gejčina? Što sam otišao do kineza i kupio torbicu za 150kiniti, jer jebeno ne podnosim kad su mi stvari po džepovima koji su često bušni. Razbio mi se jedan telefon zato što sam ga držao u plitkom džepu i od tad me boli kurčina šta će ko reći za moju gej torbicu
Ja nosim pederusu tipa kontrolor devedesetih. I mnogo mi je drago kad imam snosaj a devojke su je videle pre nego sto smo imali snosku.
JA SAM GEJ! UBER PEDERČINA JA NOSIM TORBICU.
Koliko mi idu na kurac te rasprave. Šta vas boli kurac što nosim takvu torbicu? Je l' ti smeta što sam gejčina? Što sam otišao do kineza i kupio torbicu za 150kiniti, jer jebeno ne podnosim kad su mi stvari po džepovima koji su često bušni. Razbio mi se jedan telefon zato što sam ga držao u plitkom džepu i od tad me boli kurčina šta će ko reći za moju gej torbicu
Признање је први корак ка искупљењу.
Та торбица није геј, та торбица је чиста педерштина.
isto