Svi gotive, a ja pljujem...

1. MANČO I JA SAM PRIZNAO DOĐI DA SE JEBEMo

2. Radio S (ili kako se zove vec)

3. Цео Екс Ју Рок осим Блок Аута и Чорбе. Београдски синдикат, Ајрон Мејден, Металика, Мегадет.

4. tek sad videh

@Radjard Ja licno, nisam rekao da pizdim, niti karakterisem ljude na osnovu sitnica, to su nebuloze stvarno. Nego pogledaj samo kad prodjes kroz grad koliko ljudi nose Guci, Luj Vi, Armani i ostala sljasteca sranja preko ramena ili kako vec, a da im nisu potrebna kao sto Makaronac kaze za cvikere ili slicno, a znam ih poprilican broj koji nose samo Orbit u njima i misle da je kul. Uporedi samo broj torbica od pre par godina i sad, a recimo da su im te iste stvari bile potrebne i pre par godina :). Pun kurac "Fashion room-ova" koji prodaju ta govna.

5. Pa dobro, brate, nose ljudi razna govna iz fazona, nije samo torbica u pitanju. Kad je neko ljomber, možeš da ga obučeš i u hugo bosa, opet će da zavrne rukave do lakata i pokaže SAMO BOG MOŽE DA MI SUDI tat. Nego mene nervira ovo objašnjavanje a4 formata kako torbica ni u jednoj jedinoj svakodnevnoj situaciji ne može da ima realnu funkciju.
    Kao, NE TREBA TI SLEPO CREVO, DOĐI DA TI GA IZVADIM.

6. Гејм оф троунс, није лоша серије, али није ни толико прекул. У основи шпанска серија само смештена у жанр епске фантастике.

Kako u osnovi spanska serija jebem mu mater?! Pa da si se malo vise bavio istorijom znao bi da je vecina ovih spletki, izdaja, kurvanja, ubijanja, zavera i ostalog desavalo i te kako u proslosti. Osim naravno sto nije bilo zmajeva i ostalih izmisljotina, ali opet je serija odlicna, i zaista je remek delo kao i knjige.

A ja mrzim Cecu i Karleusu, kao i nacionalisticke fejsbuk stranice, te ljude koji mole za lajkove i njima slicni, onda ljude koji lajkuju statuse samo kada je neka nagrada i onda se grabe za to pa 5 puta pisu kako je nepravedno sto oni nisu to dobili (mislim sada sam pomenuo najvise stvari sa fejsa, jer mi je to u ovom trenutku dok sedim za kompjuterom najblize, ali daleko od toga da je samo to) :D

7. I ja isto mrzim nacionalisticke stranice, i one lajkujte ovo ono, kurac palac, sharuj, bolesno dete, rak, sida, smrt, fb daje pare i leci i ta sranja.

8. Ma daleko od toga da nisu korisne...nego bas ovo gore sto sam napisao

9. Kako u osnovi spanska serija jebem mu mater?!
    Pa da si se malo vise bavio istorijom znao bi da
    je vecina ovih spletki, izdaja, kurvanja, ubijanja,
    zavera i ostalog desavalo i te kako u proslosti.
    Osim naravno sto nije bilo zmajeva i ostalih
    izmisljotina, ali opet je serija odlicna, i zaista je
    remek delo kao i knjige.

Nego šta je nego španska serija? Ja ga čitam pre serije, pročitao sam sve i vidim šta radi. Razvodnjava priču radi radi dužeg pisanja, odnosno više para. Dakle španska serija jebena.
    Serija..... Serija je uniženje u osnovi dobrog dela kroz dodvoravanje MTV standardu. Golo govno.
    Rat ruža kao osnova dela je nešto što je očigledno posle prve knjige svakom ko iole poznaje te stvari.
    Publika ima niske standarde, zato su se svi oduševili. Al to nije to, ne, ne, to nije to.

10. Vi ovde pisete o stvarima koje ne da svi ne gotive, nego oni koji ih gotive su manjina.

11. Спортске теме у активним. Смориле су Бога Оца, дајте боље нешто шаљиво.

12. E ja nisam ni pratio o cemu ovde pisete. Usao sam ovde cisto da nesto napisem da mi ne bi pisalu u profilu kako na forumu imam nula postova.
    Aj u zdravlje.

13. Svi se nešto tim Avičijem oduševljavaju, uzidžu do neba. Murš more.

14. Koktu. Biće da su bezuspješno pokušavali da prokljuve Koka Kolin tajni recept pa su kurac uspjeli i sad to prodaju pod "kola drugačiji ukus". Prije bih mlijeko pio, od kojeg imam pojačan rad crijeva.

15. A sve dosad sam mislio da je ova Avicii - Wake Me Up pjesma od Mumford & Sons, kantri seljačkih hipstera. Viš kako čovek u nenadanim trenucima sazna nešto zašta ga savršeno boli kurac al eto.

16. Acu faking kelta , cimet u kuvanom vinu , blok aut i klabing.
    I umalo da zaboravim crno bijele filmove ili klasike kako ih mnogi nazivaju.

17. crno bijele filmove ili klasike kako ih mnogi nazivaju

18. Koktu. Biće da su bezuspješno pokušavali da prokljuve Koka Kolin tajni recept pa su kurac uspjeli i sad to prodaju pod "kola drugačiji ukus". Prije bih mlijeko pio, od kojeg imam pojačan rad crijeva.

Taj rad. Kokta je govno, obično plagijatorsko, jugonostalgičarsko, slovenačko govno.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.