Svi gotive, a ja pljujem...

1. Ne volim kad neki poznati zilj u nedostatku inspiracije nadje drugog zilja, i zajedno snime pesmu na koju svrsava ziljava publika.
    Da su snimali sebe kako podriguju 2 minuta opet bi ih svi slusali jer su, zaboga popularni.
    http://www.youtube.com/watch?v=yNLZqQjs-oI

2. Marka Vidojkovića.

3. Prasetinu, jagnjetinu, jaretinu, teletinu, domaće filmove...

4. sarmu, palacinke kod glumca

5. Драгану Мирковић. ;)

6. Драгана Мирковић је распала милфача.
    Јебе се с циганима и миџетима. :)

7. a šta vam je to milfača :)

8. Našminkane djevojke.

9. Našminkane djevojke.

То, сине, ти си мој човек. Огавно.
    Нема ништа лепше од лепог, чистог женског лица.
    Нема ништа горе него кад се крљаш с девојком и остају ти по лицу флеке од шминке. У пизду материну.

a šta vam je to milfača :)

Милф, бре.

10. Habjanović-Đurović, vruća peciva, koka kolu, kiselu vodu, viceve o Muji i Hasi, solarijume...

11. Džimi, drago mi je da nisam sam :)

12. Vlada Georgijeva, a pogotovo njegove plagijatore.

13. Ајде, бре, ко још воли Гејоргиева.

14. Нема ништа горе него кад се крљаш с девојком и остају ти по лицу флеке од шминке. У пизду материну.

Pa kad koriste lošu šminku :P

15. Море, исто говно.

Моје говно кад га исерем не оставља трагове кочења у ВЦ шољи. АЛи то не негира чињеницу да је и даље говно.

16. Džimi, ti onda imaš problema sa probavom.

17. Еј, могуће. Чудна су ми говна у последње време. Мали сувоњава.

18. kad smo večć kod govana, jebiga, moram sad da kažem, jače je od mene. kad sam se rastala od mog zeke ja sam 7 dana kakila brabonjke

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.