Svi gotive, a ja pljujem...

1. Ne volim kad neki poznati zilj u nedostatku inspiracije nadje drugog zilja, i zajedno snime pesmu na koju svrsava ziljava publika.
    Da su snimali sebe kako podriguju 2 minuta opet bi ih svi slusali jer su, zaboga popularni.
    http://www.youtube.com/watch?v=yNLZqQjs-oI

2. Marka Vidojkovića.

3. Prasetinu, jagnjetinu, jaretinu, teletinu, domaće filmove...

4. sarmu, palacinke kod glumca

5. Драгану Мирковић. ;)

6. Драгана Мирковић је распала милфача.
    Јебе се с циганима и миџетима. :)

7. a šta vam je to milfača :)

8. Našminkane djevojke.

9. Našminkane djevojke.

То, сине, ти си мој човек. Огавно.
    Нема ништа лепше од лепог, чистог женског лица.
    Нема ништа горе него кад се крљаш с девојком и остају ти по лицу флеке од шминке. У пизду материну.

a šta vam je to milfača :)

Милф, бре.

10. Habjanović-Đurović, vruća peciva, koka kolu, kiselu vodu, viceve o Muji i Hasi, solarijume...

11. Džimi, drago mi je da nisam sam :)

12. Vlada Georgijeva, a pogotovo njegove plagijatore.

13. Ајде, бре, ко још воли Гејоргиева.

14. Нема ништа горе него кад се крљаш с девојком и остају ти по лицу флеке од шминке. У пизду материну.

Pa kad koriste lošu šminku :P

15. Море, исто говно.

Моје говно кад га исерем не оставља трагове кочења у ВЦ шољи. АЛи то не негира чињеницу да је и даље говно.

16. Džimi, ti onda imaš problema sa probavom.

17. Еј, могуће. Чудна су ми говна у последње време. Мали сувоњава.

18. kad smo večć kod govana, jebiga, moram sad da kažem, jače je od mene. kad sam se rastala od mog zeke ja sam 7 dana kakila brabonjke

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.