Како се зове игра за Атари 2600 у којој водиш једног познатог америчког генерала са надигнутом курчином, и циљ ти је да избегаваш индијанске стреле и пробијеш се до голе Индијанке која је завезана за тотем, те да је таслачиш? Није зајебанција. :)
Hvala. I moje poslednje za veceras, nadam ce da ce makar malo da vas pomuci, mada sumnjam. Naime, U kojoj igri se pojavljuje Sophia Hapgood, medijum i ekspert za Atlantidu?
Osecam se malo i nebitno pored vas trojce geekova :D
obskjuruti, ili obskjura?
@ Bioshocker
Ne, ti treba da ucis i da upijas nase geekovsko bozanstvo i MOZDA jednog dana postanes kao mi... :D
Amin !
СВЕЛОЛ
Ajde sta radite terajte dalje xD
Ајде Параћинац ти, ја сам се сјебао.
Ajde jos jedno lako
Seyda Neen ваљда?
Seyda Neen
Baldure. Brate po Morrowindu. Cepaj.
<3
Ај моје последње за вечерас:
Како се зове игра за Атари 2600 у којој водиш једног познатог америчког генерала са надигнутом курчином, и циљ ти је да избегаваш индијанске стреле и пробијеш се до голе Индијанке која је завезана за тотем, те да је таслачиш? Није зајебанција. :)
ЕДИТ: У ствари није завезана, али ко да је битно.
E ovu vec ne znam...
Custer's Revenge....secam se te igre...brutalna (za to doba)
Usledila je mrtva tisina ...
http://idesh.net/img/timebuster/igre/najgore/custers-revenge-01.jpg
22, скидам капу. Позоз за вас, гејмери. :)
Simo Hayha - on jebe
Hvala. I moje poslednje za veceras, nadam ce da ce makar malo da vas pomuci, mada sumnjam. Naime, U kojoj igri se pojavljuje Sophia Hapgood, medijum i ekspert za Atlantidu?
Pozdrav ljudi
E zajeb'o si me... Custer's Revenge. Pa Kaster je bio pukovnik, ne general, majku mu!!!
EDIT: Indiana Jones and The Secret of Atlantis.
to je bilo brzo... svaka cast