Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
paracinacusvedske tek sad skonta' da ti je Vukodav na "profilnoj" slici. I ti si fan ili si bezze stavio sliku?
У којој Лукас Артсовој авантури је главни јунак већ на самом почетку игре мртав, а посећује локације као што су Окамењена шума, Рубакава и Ел Мероу?
Aha, fanboy. Obozavam knjige, iako ih je unistila sa trecim i cetvrtim delom... I nekako mi se sve cini nedorecenim na kraju. Sta bi sa Jelencetom, sa Knesinicom, Evrihom i ostalima, itd...
@ Jogurt
Grim Fandanago
Грим Фанданго, јесте, ожежи.
Gumeno pile sa cekrkom u sredini je zastitni znak kog serijala igara?
Monkey Island. :)
Jesje, udri.
У којој игри за Xbox 360 и PS3 се појављују Леми, Ози и Роб Халфорд?
Brutal Legend.
A mame im ga, nece da prave nastavak... EA games opravdava reputaciju zle kompanije...
Вероватно Брутал Леџенд.
ЕДИТ : Параћинац, иди у першун. :)
Неће? Штета...
Настави.
Imaju neke 2 knjige od nekog Molitvina koje objasnjavaju sta se desilo u medjuvremenu sa ostalima, ali te knjige nisu prevedene na srpski. A cetvrta knjiga je zestoko sranje, i sva je zbrzena i zestoko sam se izbio kad sam citao!
EDIT @ kajtezzz
Ma bre, zadnje dve ko da je pisala u najgorem periodu PMSa... Sta zena napravi od genijalne price... zasU... I nisam skapirao, sta se desilo na kraju sa Vukodavom? Jel' ga ubili oni vukovi, ili sta vec?
Тим Шејфер.
Tacno wojtek, udri.
Bem ti miša, koji ste vi gejmeri, led ti probijem, pa ja ništa od ovoga ne znam, osim onog za fejbl što je bilo. Jel vi igrate igrice i pišete log sa strane?
u jebote, kolko vi cepate znanje o igricama!
igram igrice već 20 godina i pojma nemam kako se zove ovaj,onaj junak, ko je smislio igricu, koja kuća je izdala i sl.
svaka vam čas!
Није ми џабе овај линк у профилу ту де јесте. :)
dub, istovremeno napisasmo slične postove! Alal im vera!