Prijava

paracinacusvedske tek sad skonta' da ti je Vukodav na "profilnoj" slici. I ti si fan ili si bezze stavio sliku?

У којој Лукас Артсовој авантури је главни јунак већ на самом почетку игре мртав, а посећује локације као што су Окамењена шума, Рубакава и Ел Мероу?

paracinacusvedske tek sad skonta' da ti je Vukodav na "profilnoj" slici. I ti si fan ili si bezze stavio sliku?

Aha, fanboy. Obozavam knjige, iako ih je unistila sa trecim i cetvrtim delom... I nekako mi se sve cini nedorecenim na kraju. Sta bi sa Jelencetom, sa Knesinicom, Evrihom i ostalima, itd...
@ Jogurt
Grim Fandanago

Грим Фанданго, јесте, ожежи.

Gumeno pile sa cekrkom u sredini je zastitni znak kog serijala igara?

У којој игри за Xbox 360 и PS3 се појављују Леми, Ози и Роб Халфорд?

Brutal Legend.
A mame im ga, nece da prave nastavak... EA games opravdava reputaciju zle kompanije...

Вероватно Брутал Леџенд.

ЕДИТ : Параћинац, иди у першун. :)

Неће? Штета...
Настави.

Imaju neke 2 knjige od nekog Molitvina koje objasnjavaju sta se desilo u medjuvremenu sa ostalima, ali te knjige nisu prevedene na srpski. A cetvrta knjiga je zestoko sranje, i sva je zbrzena i zestoko sam se izbio kad sam citao!

Ko je dizajnirao Psychonauts, brutal Legend, prva dva Monkey Islanda i Day of the Tentacle?

EDIT @ kajtezzz
Ma bre, zadnje dve ko da je pisala u najgorem periodu PMSa... Sta zena napravi od genijalne price... zasU... I nisam skapirao, sta se desilo na kraju sa Vukodavom? Jel' ga ubili oni vukovi, ili sta vec?

Тим Шејфер.

Екипа иза Фолаута, отцепили се од Блек Ајла, направили три РПГ-а и престали да постоје. Који развојни тим је у питању?

Bem ti miša, koji ste vi gejmeri, led ti probijem, pa ja ništa od ovoga ne znam, osim onog za fejbl što je bilo. Jel vi igrate igrice i pišete log sa strane?

u jebote, kolko vi cepate znanje o igricama!
igram igrice već 20 godina i pojma nemam kako se zove ovaj,onaj junak, ko je smislio igricu, koja kuća je izdala i sl.
svaka vam čas!

Није ми џабе овај линк у профилу ту де јесте. :)

dub, istovremeno napisasmo slične postove! Alal im vera!