Gamerski kviz

1. KOja je jedina igra u serijalu The Elder Scrolls u kojoj je pokriven ceo Tamrijel?

2. Da nije ovaj novi Skyrim, sto jos nije izasao?

3. Лупам, Арена?

4. Wojtek za tri i pogadja. Cepaj.

5. Ај, једна лаганица :

"Торта је лаж". Одакле је ово?

6. Ау, јеботе, шест минута вам је требало. :)

Цепај!

7. Neka neko drugi postavi pitanje.

8. Evo ja cu :

Pomenuo sam poslednju misiju u MW2 , ako se igra istog zanra odvija na istom mestu gde i ona , ali svo vreme , a igra je izasla krajem 2010. koja je to igra ?

9. Бетлфинл Бед Компани 2?

10. Imam dva maca, jedan srebrni, jedan celicni, mnogo sam opak i mogu da opalim svaku zenku ako mi se prohte. Nemam pigmenta u telu. Ko sam ja?

11. Geralt of Rivia, The Witcher?

12. Bravo! Tacan odgovor. Ae cepaj.

13. Moze ovde i ponesto da se nauci :D

14. Nameless One je glavni protagonista koje igre? Mala pomoć, u pitanju je najbolja igra na svetu :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.