Formula 1

1. Pa smeskam se!Trazim paznju.:D

2. Можеш да се сликаш гола и ставиш ту слику на профил. Онда би имала пажњу свих на Вукајлији :) Мада може и овако...

А ово је био велики чо'ек:
    http://www.youtube.com/watch?v=aXii-QJn0Zw

3. Bolje je da se zadrzim na osmehu.:D

4. Pavlović je u Forumli 2 i trenutno je 8. u poretku.

5. Он је вечно у тој Формули 2 тј. био је у оној Формули Рено па ГП2 и сад Ф 2, тешко ће он до 1. Мада није ни имао среће, баксуз је човек, увек неки кварови. А роканђел немам ја ништа против да видимо и нешто више од смешка :Д

6. Eto, Alonsa ne kazniše (kaznili Reno sa 50 000 dolara ili evra, tako nešto) i dolazi umjesto Pikea neki Grozni tj. valjda se izgovara Grožnji...
    Masa će najvjerovatnije voziti trku u Brazilu.

7. A Sumi se vraca za ostale trke do tada - najzad nazad u normalu za Ferari. Premda, ja bih bio srecniji da je Kimi popio amortizer u vugla umesto Mase :)

8. Ma ne vraća se Šumaher, navodno ga boli vrat. Voziće testni vozač Ferarija dok se Masa ne vrati.

9. E jebi ga...
    Sumaher je kao Dejo kad treba da igra za repzentaciju, "osjeca bol ispod lijeve butine" :)

10. I kako posle da ne postreljaš sve te mehaničare?
    Pobiješ govna i gotova stvar!

11. Rubens kralj,deseta za njega,stota za Brazilce...

12. Sta su mehanicari skrivili? Pobedi Rubinjo fer i kvadrat. Sledece nedelje je moja omiljena staza, SPA francochamps.

13. ma formula je sranje,,,,mislim za gledanje.....dosada

14. Naskar i jeste zakon.
    Za retardirane seljacine iz Teksasa i Indijane koji, nakon sto izmlate zenu, uz pivo i hamburgere vole da se tripuju u svojim smrdljivim prikolicama automobilima koji se vrte u krug, koje voze anonimusi iz slicnih drustvenih zajednica.
    Mesjo, ipak smo mi evropejski snobovi i prilici nam da volimo Formulu, ma koliko dosadna ona bila.

15. Zajebavao sam se za Naskar Čevu. :) To su Amerikanci napravili zato da bi kontrirali Evropljanima, pošto mi imamo Formulu. Nisu uspjeli, ipak je Formula najskuplji svetski cirkus, ili tako nešto. Meni je lično Formula dosadna za gledanje u pičku materinu, u njoj su mi jedino udesi zanimljivi. Aj, neću vam više spemovat' temu, evo vam, palite se. :)

16. E Sena,je bio...Sena...

17. IIIIIIIIII Djankarlo Fisikela

18. ...verovatno prelazi u Ferari na sledećoj trci.

19. I Kimi napokon prvi ove sezone:))))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.