Formula 1

1. Bo'me, kako je krenulo, pre ce Kimi da predje u Fors Indiju nego Fisikela u Ferari. Cigani su realno jaki, imaju Meckine makine i dozvali su se blagovremeno sa sasijama.

2. Ma sad ćeš ti da vidiš kad Sutil pobedi u Monci. :)

3. Pobedice samo preko Badoera mrtvog :D

4. Idu ovi Mercedesovi motori, majke li im ga nabijem.

5. HAAAAAAAAAAAAAAAA!!! HAMILTONE!!! PA-PA :DDDDDDDDD

6. BARAKUDA BAKSUZE!!! Više da nisi pomenuo Mercedese!!!

7. To bre Rubense,tako je!!!!!!

8. Ali, jbg. Opet ovi Bronci žare i pale.

Finiš VN Italije:

1. Barikelo
    2. Baton
    3. Raikonen
    4. Sutil
    5. Alonso
    6. Kovalainen
    7. Hajdfeld
    8. Fetel
    9. Fizikela
    10. Nakadžima
    11. Glok
    12. Hamilton
    13. Buemi
    14. Truli
    15. Grožan
    16. Rozberg
    OUT: Ljuci
    OUT: Algersari
    OUT: Kubica
    OUT: Veber

9. "Ljuci"
    :)))
    Da nije "Ljut si"?

10. Nisam znao kako da ga prevedem na Vukovski, pa mi je "Ljuci" prvo palo na pamet. Tako se i izgovara. :)

Enivej, vidimo se sledeći put na Singapuru.

11. Opet pobedio Hematron i MeKvaren. A Dugmic samo sto nije postao novi sampion.

12. Vidim koliko se MeKvaren pokvario. :)

13. Alonso prelazi u Ferari, Kimi u Meklaren. Stvarno me interesuje na šta će to da liči kad Kimi i Mali, nafurani Pusiket boj budu vozili zajedno.

14. Toooo, Ferari pobedjuje sledecu sezonu, zagarantovano! Alonso i Masa protiv Kimija i Megatrona, tu nema sta da se prica.

15. Možda Ferari podbaci i sledeće godine. Par ljudi u Ferariju je skoro prokomentarisalo da im nikako nije jasno kako Kimi u zadnje vrijeme stalno postiže dobre rezultate (u odnosu na prethodni dio sezone), iako su prestali još odavno razvijati bolid, zapravo taman tad kad je Kimi krenuo da se probija.

16. VN Brazila: Meklaren ga ispuši na kvalifikacijama, ali žešće. :D

17. Čestitam Surovi.

I Meklaren je baš ispušio, baš s trećim mestom. :p

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.