Formula 1

1. Nesrećni Kobajaši i ne sanja da će uskoro postati izuzetno korišćen sinonim za jedan polni organ, a to nije pička :). Naduvaš mi Kobajašija!

2. Propustio sam prvu trku, druga je bila sjajna, treca je obecavala, premda nije bila losa... Uglavnom, veoma napeto za sada.
    Ono sto je vazno je da Ferari i Masa vode. Red Bulu ce da se obije o glavu sto nisu unovcili ranu prednost, ostali ih vec stizu po brzini. Lepo je sto u prva 4 tima prakticno nema broj 1 i broj 2 vozaca, tako da je klanje maksimalno.
    Ovekujem dosta od Mercedesa u poslednje 2 trecine sezone.

Shiva, ako vas oderemo ove sezone, hocu da na ovom forumu okacis svoju sliku kako se klanjas slici Enca Ferarija, dok nosis Ferarijev kacket, (koji si naravno zaduzena da obezbedis koristeci sopstvene fondove). I to da bude original kacket, da bi finansijski pomogla visem cilju za koji se Skuderija Prepravedna kroz vekove borila i ni dan danas ne posustaje.

3. Forza McLaren!!!
    Vidim, baš nas derete ahahaha! :P

4. batoneeeeeeeeee
    (britanciii)

5. Vitali Petrov.
    Fetel će da bude novi šampion to nekako tipujem,deluje mi kao da ako odluči aj bre da dobijem ovo šta kurac se zajebavam on dobija.Mislim da on može još 100% bolje od ovoga a Baton recimo poprilično nateže svoje granice već. :)
    Al' dobra sezona u svakom slučaju.

6. ja realno kažem da je baton nezasluženo prvi i da nije u istoj ligi sa eto recimo fetelom, ali boli me dupe, isto sam srećan :)

7. Hm, Fetel mi sve vise i vise lici na Hamiltona, pa i na Kuglicu; brz je ne pita da l' treba brze, ali uvek bas njega zadesi neka nesreca i zavrsi, ono, peti. Baton je dokazao da je u dobrom automobilu maher.
    Inace, kakva trka!

Predlog za ove krojace pravila sto se godinama znoje da ucine trke zanimljivijim: vozite samo po kisi! Trke po suvom su smor.

8. "chevu:vozite samo po kisi! Trke po suvom su smor."

word!

9. Najebaće im se mamice Hrvoje Matešić!

10. Kako su se izglupirali danas... k'o deca :)
    http://www.youtube.com/watch?v=4gX-z8isWcE
    Jedva cekam zvanicno saopstenje.
    Ne bih volela da sam u timu red bulla bila posle trke :D :D ode dupla pobeda...

Sva sreca u prave ruke :)
    Mada i ova dvojica iz meklarena umalo da ponove istu nebolozu...

11. Mnjaaaahahahahaha! Oj Fetele, šta uradi... Čoveče, napokon da me krene.

12. Red Bull oduzima krila... Kriza, mora se.

13. Surovi se savija kako vetar duva, vidim ja :)
    Bolje i Meklaren da pobedi, nego bilo sta sto ima veze sa prokletom Svajcarskom, tom Naci-ulizivackom drzavom. Premda, moje srce ide Veberu, mom ANZAC prijatelju, antipodu-saborcu. Navijam za Vebera kao vozaca i za Ferari, kao tim.
    Nezadovoljan sam Ferarijevim blamiranjem. Jos malo, pa ce sa Candokom da se trkaju za 23. mesto.

Nego, ja nesto razmisljam; znaci, ako je "Ferrum" italijansko/latinsko za "gvozdje", ("Fe" je oznaka za hemijski element "gvozdje", trte-mrte), znaci da je "Gvozdenovic"...

14. Ferari? Njah,onda si ti Vulverhempton vonderersi. :)

Nego,kakve veze ima Red Bul sa Švicom.Osim što što Matešić (Austrijski Hrvat) tamo deponuje keš najverovatnije?

15. jebem ti Meklaren i Red Bul i sve.
    Jebo me Vettel.

16. Bas kako treba. Pol pozicija, dupla pobeda, milina... :)
    Pocinjem da se navikavam :D

Idemoooo \o/
    http://cdn.thefrisky.com/images/uploads/british_flag_c.jpg

17. @Surovi
    Da! Buemi!

Jedan krug je i vodio car.

18. ;) koja faca, kako je prešišo šumija tamo pred kraj, laf.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.