Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Hvala draga, jes da nije baš u velikom stilu, ali Baton je na neki način ipak izdržao pritisak. Još ako uzmemo u obzir da realno nije vozač koji grize i nije baš no1 kalibar, moram biti zadovoljan :D
lepa sezona, fina i neizvesna, sve do skoro samog kraja.
Sad sam pogledao reprizu, bio sam izmrcvaren previse da ustajem u 5 ujutro da gledam trku, a nisam smeo na ovaj forum do sada, jer sam uspeo da ne saznam rezultat do sada. Sjajna trka! Meklareni opet podlo pokusali da zapale Ferari, mislim koje su ono fore, cccc... Truli isprozivao Sutila, Megatron i Kuglica sjajni, Kobajasi mlada nada velikih japanskih vozaca od kojih nikada nista na kraju ne ispadne, moj komsa Veber pobedio (ANZAC reprezent!), raspevani Baton na kraju najzad stekao moje 'stovanje, nije vise samo plejboj, sada je i sampion pride.
Ferari kojem su ukradene dizajn ideje, vozaci nokautirani letecim amortizerima i spaljivani kerozinom, je najzad posrnuo. Ali, sledeca sezona je iza coska, opet imamo klasnog vozaca u vidu Alonsa i aj da kazem Kimija, drzim im fige.
Jaaao jaaadan Ferari, baš su ga sabotirali ove sezone, mukica, nije mogao da se pokaže u svom punom sjaju. Tuga.
:)
http://www.youtube.com/watch?v=yaqtmIlRQZ8
No comment :)
Aha... Što nije bio ISPRED Meklarena, pa mu se to ne bi desilo. Nemoj sad te torije zavere ovo ono, jednostavno priznaj da ste pukli. :) Elem, ako ćemo tako, Bron se nosio onom našom narodnom "Zavadi pa vladaj".
Pukli smo, jeste... i to od automobila koji smo MI dizajnirali, pa su nam ukrali planove, nalepili mekvaran nalepnice i onda nas jos kao "slucajno" pokusali da zapale sa 100 litara visokooktanskog goriva. A Bronu isto kao "slucajno" otpao amortizer i bas pogodio Masu u glavu. Ma kakva teorija zavere, kakvi bakraci... :D
Po meni je sampion Ros Bron. Pitam se sada, koliko je Sumaherova dominacija bila do Sumahera, a koliko do Brona. Lik je ladno napravio tim par meseci pred pocetak sezone i u svojoj prvoj godini osvojio timski sampionat, vozacki sampionat i verovatno ce imati drugog vozaca na drugom mestu, a ako ne - onda trecem. Rispek.
A sledece godine, realno, Alonso pobedjuje. Luis ce da se pojede od muke i da se ugoji od depresije, dok ne bude deblji od onog naseg Luisa celavog :P:P
Ma opušteno, Čevu, ja znam da poraz boli, oprošteno ti je. :)
Na sve ovo imam samo jedan komentar:
http://www.aceshowbiz.com/images/events/SPX-023317.jpg
Ne znam stvarno ko šeta najbolju ribu na svetu. Utata!
:pogrbljeni i celavi chevu, kojem je zavist ispila sav zivot, osusenog lica, upalih obraza i sa bolesnim sjajem u ocima, zavijen u crne haljine, odlazi u svoj zamak na hladnom vrhu usamljene planine, zakljucava se u svoje odaje i ceka sledecu sezonu:
E, tako, to sam čekala da čujem.
AND STAY THERE!
http://img.youtube.com/vi/to2JscwQq1c/0.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=F9SNSPUWnTs
Ima još Abu Dabi. Ne kloni duhom, Che.
baca kletvu na Meklaren
Nisi obracao paznju na casu kad su predavali kletve, Bara. Pobedise nas za 1 poen. ARRRGGGGHHHHHH!!!!!!
The revenge will be sweet :) hehehehe
Bacio sam kletvu na Meklaren i Hamilton je odustao. Al' sam zaboravio da stavim čini za poboljšanje na Ferari. :)
Pocetnicka greska :)
LM, Bruno nam daje flesbek na ime Senna od sledece godine... puno srece sa tim pokusajem. Nije ni senka svoga ujke Ejrtona, sto se mene tice. Jednom u 200 godina se pojavi tim kao Bron, koji je u stanju da izmeni zakone ove magicne formule.
Za sada, najjaci Bruno je Sacha Baron Cohen :)))
Kampos Meta nije Bron, Bruno nije Ejrton.
http://www.youtube.com/watch?v=rDVx7VQFXpQ
Sutra u 1 počinje ja se nadam,najbolja sezona od kad je Hakinen prestao da bude ozbiljan!
Red Bulovi-opasni
Ferari-opasni
Šumaher-opasan
Meklareni-aj kao opasni.
Zutil,mali Sena i Petrov- opasni :)
Sve u svemu,opasna sezona.
Zutil će mnogima pomrsiti račune.
Šumi i nije baš tako opasan, ali ima Rosa Brona.
Ipak nedolivanje goriva će promeniti celu koncepciju trka tako da ni Ros Bron neće imati mnogo mesta za kombinovanje.
Videćemo. Jedva čekam da trka počne.
Nešto mi govori da će ove godine biti klanje. Takođe, verujem da će se matori Šumaher konačno povući nakon ove sezone, kad skonta da mu više vreme nije.
Sve u svemu, počinje opasna sezona sa još opasnijim Fetelom.
Mrzim Ferari. Cmizdravog bahatog Alonsa još više. Eto, rekla sam.
Pa ono,nije da nismo znali. :)
Ja sam zadovoljan,realno ove sezone svaku trku mogu da dobiju Fetel,Alonso,Masa,Šumaher,Veber,Hamilton,možda Baton i naravno Kobajaši.
A da i ovaj novi sistem bodovanja je zanimljiv.