Prijava

u ime demokratije prolazi sve
I taj binarni majmun ima jednaku tezinu na trzistu glasanja kao i random drmr

galantni kad vidi

https://c.tenor.com/Q4bqK52EH-0AAAAC/tenor.gif

gledam neki video o novim pravilima od 2026, i formula 1 sve vise pocinje da lici na formulu E, i to ne zbog elektromotora, to je ok, nego pominju neko dugme to pass, boost, aktive aero manual override, definisano kolko energije do kolko kmh, al ako pritisnes dugme onda moze, al samo 2 sekunde ili dok kocis, i jebem li ga jos koliko stvari koje vise podsecaju na mario kart nego na trkanje.

jos samo fali fan boost, i zona gde kad predjes dobijes ekstra brzinu, i mogu glat da uvedu da bacaju koru od banane iza ne bi uopste bilo cudno.

zumeri ce upropastiti svijet

Smejurija obicna. Treba samo vratiti V10 motore i puna kapa. Zadrzao bih DRS, plus dodao nesto kao nitro, tipa kolicina dovoljna za 10-20 sekundi koriscenja tokom cele trke, kad god i gde god bez glupih ogranicenja, to bi mi bilo zanimljivo

ma jok, treba se i DRS izbaci mnogo lako postalo da se pretice na pravcu vise niko i ne pokusava neke napade konkretne da bude zanimljivo.

iskreno, radije bi gledao zanimljivu sezonu sa trkama sa tezim preticanja nego ovo sad. nema vise odbrane, a i kad neko napravi neki malo konkretniji odbrambeni potez (alonso) oni uzmu pa ga kazne jer pobogu zbunio zumera iza sto naviko samo daj gas stisni dugme daj gas.

Odbranu bih dozvolio maksimalnu, da mozes da blokiras dok se tebi ili onom iza ne smuci

ajde landoo sad il nikad

celt odlican opis igre crash bandicoot racing

taj neki mandrak xd

kakav smor, pola sata ne mogu da maknu mrtvi bolid, insekti

Veliki talenti koji nikada nece biti sampioni:

Ladno Noris