Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ne stigoh da gledam al vidim
Svaka cast, maiden victory skinuo mrak noris
I mi mozemo biti zadovoljni sa p3 i 4, bolje ne moze jbg
Svakako najbolja vest da ver nije otreso i nek se nastavi ovako al nazalost samo u bajkama
https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Fimola-changes-for-2024-less-asphalt-more-gravel-v0-e235o6bfn5zc1.jpeg%3Fwidth%3D1080%26crop%3Dsmart%26auto%3Dwebp%26s%3D5e3d704c94033950025f9225582522f20fd5b6ec
ovako brate a ne ona proseravnja, preso tockovima - 5s i slicna sranja. staza prestaje onde gde nema vise asfalta.
imola top staza al danas dosta uska za ove podmornice od bolida
Bice bolje od 2026-te kad ih samnje za 200 grama
Dobre kvalifikacije inace, meklareni meklareni bude se iz zimskog sna, bice jos koja pobeda ove sez.
Meklaren ladno brži od Red Bula.
Ferari opet kaska za oba tima, ali nada umire poslednja.
Ferari je sve vreme izgubio na pravcima, Lekler misli da su Lando i Maks pametnije koristili bustere.
Ima nade da Lekler uzme pol u Monaku i da pobedi.
Živi bili pa videli.
Kakva kvali, max se zali na bolid, sucu a sure looser, bice gori od hamiltona
Znam da je nepopularno misljenje danas ali bi pre gledao jos 50 trka gde niko nikoga ne prestize osim kad naidje boks sa maksom kako pati na 6. mestu jer je zasrao kvali, nego one pustare jebene gde bi sa 3 drsa vec imao 20s prednosti u odnosu na drugog jebes kvalifikacije
+1
Pogledajte zavrsni krug i komentar vezan za leklera i njegovog pokojnog oca, da se najezis
Piastri vozač dana za mene.
I ovo što celt kaže.
Plot twist: Ferari 24 poena iza Red Bula u šampionatu.
Premda mislim da je Meklaren trenutno brži, samo Lekler ojebao kvali kao i obično.
Simpa mu je riba, ima onu neku francusku provEncijalsku facu, malo je daska ali ok, čak joj i onaj mladež na nosu nekako sladak. Lepo idu jedno uz drugo.
Sad samo još Mercedes da se sastavi sa novim delovima i može da ispadne dobro klanje, ko bi rekao pre dva meseca.
I nešto se mislim oko te šatro privilegije - ok, Šarl jeste iz Monaka ali ćale mu je bio frizer. Ne kažem, ima bogatih i uspešnih frizera, pogotovo tamo, ali nije mu ćale bio princ Albert.
Nisam gledo trku jer sam volancio, ali da kazem da se docekao i ovaj dan i alal vera lec, srecan sam za njega
NAZIRE SE TITULA U CONSTRUCTORIMA
VAZHI
lagano poredak
meklaren
ferari
rb
u konsturktorima jer je perez u mislima vec odavno u penziji
https://www.foxsports.com.au/motorsport/formula-one/isack-hadjar-avoids-disaster-in-terrifying-near-miss-during-f2-monaco-gp-qualifying/news-story/1a16ebb8666d0376d90f0a7495e5d8fe
Ovo zasluzuju da se okači ovdje
Kad sam ovo prvi put video, (onaj snimak zguza) ja mislio igrica. Neverovatno!
https://youtu.be/NW6kigHWdLI?si=dmqX7vZSNcY_fE3z
Monako za formulonostalgičare.
Danas siri pireli pneumatic od tadasnje formule :((
gledam sad pravila za 2026 detaljnije, senzacija nema sta, bolidi uzi za 10cm kraci za 20cm i laksi za 30kg..pa ima da lete e, preticanja na petoparcu, ubacen X i Z mod, show totalni -.-
Sutra ovaj Red Bull Showrun kod nas, biće zujanja
Kako je prošao showrun? Jel pravio PAJKANSKE?
Jebote ovaj Rikiardo koji je Djuričko postao.