Prijava

max govnar ne dozvoljava da ga iko pretekne, ima najbrzi bolid na stazi i 300 pobeda za redom i radi ovo, mrs vise

Sampionski se ne da, to je za postovanje iako je govnar
Pre bi da pogine nego da se skloni ko picka

Krece se pod kocenjem, obilazi van staze i nece da vrati poziciju, to nije sampionski nego govnarski, noris je odmah vratio poziciju kad je obisao van staze, znaci svaki put kad neko moze da ga obidje izbacice obojicu van trke and thats ok

posto nafta papani

Kakav šupak-efendija ovaj holandski pacov.
Bukvalno je skrenuo u levo da ga blokira jebem ga u usta. Da budemo fer - Lando je probušio pneumatik tek kad je krenuo da ga krlja iz osvete, inače bi bio ok i pobedio trku. Ali jebote, razumem i ubilački instinkt i pičke materine i da te boli kurac šta svet misli jer svake sezone u poslednje 3 godine gledaš kako ti bankovni račun raste za 100 milki budjona godišnje ali ako si govno od čoveka jer ti je i ćaća bio i ostao govno od čoveka… zato valjda on ima stotine milijuna budjona i kara Pikeovu kći a ja se ovde raspravljam sa celtovima, skauzerima i kirkovima i trunem u očajanju a mašim apeks krivine 12 puta od 10 jer svačija baba vozi bolje, promišljenije i agresivnije od menjam.

supak-efendija holanski pacov xaxa

narandzasti dutch rat

https://www.shutterstock.com/image-photo/guinea-pig-known-dutch-rat-600nw-2304202457.jpg

kad ga sutnes nogom pisti holandski himnu serem mu se usta ko i maxu

A taman sam počeo da ga malo gotivim. Sad mi je na 70% Manu Čao nivo.

Ver je car uh kako sam samo ga zgotivio na tren zbog ovog na spilbergu

Imas sa jedne strane to, a sa druge da su svi veliki sampioni bili takvi. Trkaju se jebem ga, nikom nije nista falilo osim izbusene gume.

Imas Senu i Prosta koji se guraju ko ovnovi, Sumahera i Vilneva/Hila/Hakinena bese, nemoj da je pomenuo neko Hamiltona koji nije bio takav jedino jer je vozio u nacrnjem dobu F1, evo mozda dobijemo Landa i Maksa fala bogu, Lekler nije taj.

To sto ga mrzis je dobro. To je i poenta.

Sve je to lepo ali max i lando nisu cak ni konkurenti za titulu, max je 7 desetinki brzi po krugu u kvalifikacijama, sad da nije bilo greske u boksu borbe ne bi ni bilo.

Tri godine je nedodirljiv jer ima predominantan bolid, dodje 1 trka de se desi nesto zanimljivo i krene da jede govna. I u celoj frci dok su usijane glave lando instant vrati poziciju kad je obisao van staze kao pravi dingospow a ovaj dutch rat nece jer mu pozicija rodjenjem pripada jelte i zato je izbilo sranje i to me je najvise iznerviralo.

Takodje kada se ova buli taktika primeni na njemu prvi krene da kmeci preko radija, valjda misli da je bogom dan da pobedi svaki gp do kraja karijere, kao rtd lgbt lh44 team kojeg sam isto zato zamrzeo.

zapravo se boji caleta ako ne pobedi, cale ga ceka u svlacionici sa opasacem u rukama, prvo idu batine, klecanje na kukuruzu, verbalno ponizavanje i zatim jos izroka keli pred njim cisto da potvrdi dominaciju

tako brate, tako mi iso na kurac sumaher, a ne ko hamilton, ide ti na kurac onako ljigavo i tiho.

zapravo se boji caleta ako ne pobedi, cale ga ceka u svlacionici sa opasacem u rukama, prvo idu batine, klecanje na kukuruzu, verbalno ponizavanje i zatim jos izroka keli pred njim cisto da potvrdi dominaciju

BAHAHAHHAHAHA SCAUZ BOG

ne znam šta mi bi da uđem na ovu temu kad ne znam dibidus ništa o formuli ali sam se solidno ismejao