Haas bolji od oba Ferarija sa 1000 ljudi manjim timom, Ferarijeva kuhinja ima više zaposlenih od celog Haasa
ahha klovnovi, sa novim upgradeom ferari u krivinama poskakuje ko damjanov zelenko + su spori, vec je postao mim da je lekler prodao dusu djavolu za tu pobedu u monaku
ne verujem da sam uhvatio sebe da navijam za lh44 i da mi je bila frka da ga max ne stigne
Jeste - i sam sam u sebi iznedrio “Luise izdrži”, šta par godina učini, vreme je čudo.
I Maks po prvi put ne pobedjuje 2 trke za redom, od početka ‘22-ge, čini mi se.
Jeste i vozio kvali sa sjebanim podom i Perez završio 2 kruga iza i bila stani-kreni kiša ali počinje da se oseća da je Njui napusto zgradu.
ahha klovnovi, sa novim upgradeom ferari u krivinama poskakuje ko damjanov zelenko + su spori, vec je postao mim da je lekler prodao dusu djavolu za tu pobedu u monaku
Oooo bri-tanja
Britanja rul d veeeejvz
Sad će Maksimilijan da im se usere u popodne.
Šilje. Sad kad završe četvrti, pedaliraju Vaseura i opet regrutuju nekog Adrijana Ćelentana Ramacotija Kutunja.
Predobra trka, drago mi je za Luisa.
Predobra odista, ne verujem da sam uhvatio sebe da navijam za lh44 i da mi je bila frka da ga max ne stigne
Dobra prica, jedini sa 9 pobeda na istoj stazi, luis is bek!
Jeste - i sam sam u sebi iznedrio “Luise izdrži”, šta par godina učini, vreme je čudo.
I Maks po prvi put ne pobedjuje 2 trke za redom, od početka ‘22-ge, čini mi se.
Jeste i vozio kvali sa sjebanim podom i Perez završio 2 kruga iza i bila stani-kreni kiša ali počinje da se oseća da je Njui napusto zgradu.
:gif gde muva stoji u mestu i samo povremeno sljaka krilcima fazon naprskana raidom:
ahahah
https://www.index.hr/sport/clanak/ralf-schumacher-objavio-fotografiju-s-deckom-i-otkrio-da-je-gej/2582449.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0
E odosmo u tri lepe kad i u ovoj branši ima tople braće. Ralfu je auspuh očigledno omiljeni deo automobila. Zbog njega je zavoleo taj sport.
A U S P U H
U
S
P
U
H
AJMO PODIJUM
Haha, drama drama
HHAHAHA GLUPI MEKLAREN KAKO SU FABRIKOVALI OVO UZASNI SU
Ukiselio se pijastri
Tipa ko cara na temi biciklizam
ahha
A sami su krivi sto su zakuvali bez potrebe, bas sranje utisak za prvu pobedu.
Max uradio dive bombetinu i poceo da cvili, bukv je napravio 5 gresaka i za svaku okrivio nekog drugog
Kolko lud ver
Drago mi je sto pati i kuka al opet jedini nesto kenja, ostali mlitavi tunjavi ovaj je bar govno i zabavno je gledati ga kako stragla
Ma samo da je drama, zabole me ko ce pobediti, neka maxa takvog nek se ne menja
DRIVE TO SURVIVE
https://media2.giphy.com/media/10hDCVo7lTQlIk/200w.gif?cid=6c09b9525cql2okdysdg7tj5pe5jl7kzy10muggk4r6lekwf&ep=v1_gifs_search&rid=200w.gif&ct=g
Kakvo je ovo mejmunisanje bilo na gejmuli pustili decka da uzme nagradu tako sto mu namestili fazon akde pustaj ge mejmune
Inache odlicna strategija za ostatak kariere