Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kisa u Maleziji ceo vikend. Bice jebitacno.
A ovo za prenos - pa jebi ga, Slavica dala korpu Berniju, pa se on sad izivljava na Srbljem, osecam da je nakacio neku astronomsku cenu za TV prava kod nas, ono " e sacete kurac da gledate formulu, paori" :)))
IMA PRENOS!!!! Bar za nas u BiH, ne znam jel ima na totalu ovaj kanal.
http://www.tv1.ba/televizija/press/3675-TV1-otkupila-ekskluzivna-prava-direktnog-prijenosa-utrke-FORMULE.html
Ima na Eltinoj kablovskoj ovaj balijatluk. Dal da gledam mame im ga....?
Ja ću pogledati, pa da vidim na šta liči, ali HRT niko ne može zamjeniti... :( Jebo ih Ivica Kostelić.
Jel ma neko spisak Televizija iz Sveta koji prenose F1?
Imam program sa Onilne Streamingom ali mi samo treba ime programa gde se prikazuje.
atdhe.fm
odeš tamo i nađeš streaming. Ja tu gledam ama sve utakmice i redovno pratim katarsku premijer ligu.
Dajte Streaming link ljudi umreću!
Skočimišu ono sumnjam da radi.
Meh... ja još uvek gledam na RTL-u. Thank God for D3. :D
Skočimišu RADI MUAHAHAHAHHA SAD SAM LUD :S WOOHOO RADI MI FORMULA :DDDDDC
IMAŠ Litar Domaće od mene!
Ja ne znam da li sam ikada gledao trku u kojoj je bilo vise prestizanja.
Vetel opet odr'o.
Alonso naguzio Hamiltona i sjebao trku obojici, tako da su umesto 3. i 4. zavrsili nize.
Hajdfild Renou doneo jos jedno trece mesto, Baton drugi za Meklaren.
Dobro se ganjaju ove sezone, samo sto ce Vetel izgleda da ih opere sve zajedno.
Menij je žao samo petrova. Lik je na kraju sjebao sve. Prelepa vožnja svaka čast.
Jebi ga, losa sreca.
Realno, mogao je da bude u poenima, ali ne cetvrti, jer su mu gume bile sjebane, morao bi da napravi jos jedan pit. Zato i jeste izleteo. To sto je naleteo na bankinu je, aj da kazemo, losa sreca.
To je fora sa ovim novim Pireli gumama. Kada se istrose, odu skroz u kurac. Timovi su vec poceli da koriste termin "ivica litice", sto znaci da kad ti se gume istrose, nema vise ono da mozes da vozis sporije i nekako stignes do cilja. Sada postanu skroz na skroz neupotrebljive, pit je obavezan, pod uslovom da se nekako dovuces do njega.
Inace, ova nova pravila definitivno cine cuda sto se tice prestizanja. Ne znam, meni nikad to famozno prestizanje nije bila jedna od 10 najvecih atrakcija Formule 1, ali da pravila rade - rade.
I jos jedna stvar - trenutno jeste RB najjaci, ali kao prvo izgleda da je Vetel mnogo jaci od Vebera ove sezone, a kao drugo - Meklaren, Reno i Ferari su odmah iza, tako da imaju vremena da se saberu i uhvate ih tokom sezone, ako mudro dodaju poboljsanja.
Ipak, ova staza je najmanje odgovarala Red Bulovima, jer ima dugacke pravce, a oni su bolji u krivinama i jos uvek nisu usavrsili KERS tehnologiju, sto samo dodatno ide u prilog Vetelu, koji je maherski odvozio trku.
Mali je sada pobedio 5 od poslednjih 6 trka i u sjajnoj je formi. Ali sezona je dugacka i nadam se da ce moji puleni iz Ferarija da zablistaju u punom sjaju i pokazu ovim ostalim krampusima ko kosi, a ko vodu nosi :)
Da se nadovežem. Hamilton i Alonso su kažnjeni po 20 sekundi za incident. Ali Alonso je ostao na istoj poziciji, a Hamilton je pao za jednu.
Izgleda da će ovo biti monohromatska sezona. Fetel je opet na pole-positionu u Kini. Ko misli da će on da osvboji titulu? podiže ruku
Realno, jos je rano. Nisam siguran ni da li ce da pobedi ovu trku. Kao tim, Meklaren izgleda jace od Red Bula. Tipujem da ce neko od Meklarena da pobedi ovu trku, verovatno Baton.
Red Bulu je veliki zajeb na ovakvim stazama sa dugim pravcima to sto im ne radi KERS. U kvalifikacijama ih to ne jebe toliko, ali u trci ih jebe itekako.
Inace, lepo je za videti Mercedes Nika Rozberga da startuje sa cetvrte pozicije. I uopste da su malo ojacali. Mislim, nije da ih volim, ali dobro je za sport :)
prestadoh da pratim od kada nema montoje
ne pojavlje se dugo neko sa tolikim mudima
Ja ne pratim redovno od kada je Takuma Sato napustio cirkus.
Jebeš ga, bio mi je omiljeni, agresivan od početka do kraja, ako mu ne rikne motor onda se zakuca u nekog... To je bio vizač a ne ove današnje pičokice...
Uuuu, Montoja je imao muda do moga. Kada nije pasao travu, sudarao se sa pravim vozacima. Imao je par momenata i to je to.
Skupio jaja i pokupio se u naskar, gde mu je realno i mesto. I tu je zabelezio nikakav uspeh.
Jaka muda, nema sta.
"Ako ne mozes da izdrzis vrucinu, izadji iz kuhinje". Stari moto F1.
hahahahha
pa jbga pasao je travu i sudarao se jer je isao glavom tamo gde niko ne bi nogom.
jebes vozace kojima pit stop dobija trku. mozda je timovima to interesantno, ali gledaocima je uvek interesantnije kad ima bar nekih prestizanja, sudara ili izletanja. zato su i najgledanija prva tri kruga i poslednja dva