Formula 1

1. хвала хвала

Ja sam samo Ferarijev navijač

могло би се и за мене нешто тако рећи с обзиром да сам навијо за масу...
    ел неко од вас некад био на трци?
    ја сам био у швици на једној картинг трци коју је возила између осалих и буемијева сестра... то је најближе што сам пришо :)))

2. Ma svi samo za timove navijaju, a to meni nije interesantno, više se nekako "vežem" za vozača, a ne za tim .Npr. moj dragi će navijati za meklaren makar ligdje i spužva bob vozili za njih...

3. Ја сам вероватно једини човек на овим просторима који је био ватрени навијач Такуме Сатоа.

Koliko sam gotivio KAMIKAZU!!
    @dasisti, imao želju i para da odem pre 10-tak godina na HungaroRing, ali nisam. Sad nemam ni želju ni para.

4. јебеш га интересују ме искуства... дал вреди ићи... ако икада будем имо прилику...

5. Ja ako budem išla idem u Mađarsku, jebiga, najbliža i najjeftinija....Velike su šanse i da odem ako ne budem išla na Votersa u Zagreb...

6. Vredi otići sigurno. Ako ti se ukaže prilika, carpe diem baby!

7. Znam ja to sve, al znaš li ti onu Abbinu pjesmu: Money, money, money, must be funny, in a ritch man world... D:

8. и ја сам размишљ'о за мађарску није скупо што се тиче превоза ал карта јебе кеву :)

9. Ma prevoz je maltene džabe, al kao što ti reče, karta je jebada...

10. Pocinjemo opet, a?

Lepo je za videti da se Ferarijev klan siri i jaca. Novi bolid jebe kevu, izgleda da su trenutno najjaci RB, pa Ferari, pa mozda Reno, sa svojim auspusima uperenim unapred. Toro Roso isto ima dobre rezultate na testovima, kao i Zauber. Mek, Mercedes i Fors Indjija su najvise propali.

'Ajmo FERARIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111hiljadustojedanaest

11. Ljudi pa hoće li neko prenositi šampionat? Ne mogu da verujem da nema prenosa!!!

12. Neće se prenositi na domaćim televizijama. Nema se para za otkup prava.

Ali onaj ko ima nemački RTL, će moći da gleda.

13. Govnari iz SBB su ladno presekli nemački RTL,nema ni toga,nema ničega. Znači koja smo mi pećinaaaaaa.

14. Ha! Ja 'vatam nemački RTL na D3 signalu. lololo

15. Sta je D3 signal,ja sam odron što se tiče telekomunikacija?

16. Imam onaj SBB-ov risiver za digitalni signal. To je posebni uređaj koji izgleda k'o modem i spaja se sa TV-om. (uprošćeno rečeno) :)

17. E jebi ga,znam šta je. Koji bednjak,jedini sport,zapravo jedina stvar zbog koje uključujem tv je F1......hvala na obaveštenju sve u svemu.

18. Ja sam bio vatreni navijač Alonsa kada je pre koju godinu vozio u Renou i drao sve redom, i sada navijam za njega, ali nema 'leba od toga, pošto je sada uvek standardno sedmi, osmi...sada dosta nevijam za Batona, a ponekad i za Vebera :D

19. E, pošto nam je prenos u kurcu, sada ćemo moći pričati jedino o onome što smo pročitali u novinama ili na sajtu... Ne znam gdje ste vi gledali prošlu (i ostale) sezone, ali onaj ko je gledao na HRT-u zna koji je gubitak ostati bez toga. Njihova izvlakuša je "nema se para, moramo puštati naše sportaše i slične sportove koje niko ne gleda." Da su napravili neki fazon tipa "Pošaljite 1 sms koji košta 1KM" skupili bi dovoljno para za narednih 20 sezona. Jebem im ja sve po spisku... Sad se moram nadati da li će mi provajder pustiti njemački RTL. Zadnju trku su pustili samo zato što su se ljudi raspitivali, sledeća trka, pitanje....

20. Ah, kaman pipl, imate na internetima prenose, volj ti iz zemlje domaćina, da pričaju na arapskom, da dube na glavi dok snimaju, volj ti da ne gledaš trku već pičoke u pit stopu....