Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kimi plodi!
колко је шмекерски данас одвезо! најјаче од свега данас је кад га питају после трке "какве су емоцие, ипак је ово прва победа после 2009 и белгије" а он мртав ладан "ништа посебно"
Selnijum gde si jebo te patak, evo ga Kimi pobedio dana u Abu Dabiju.
Tu je Sele, ič se ne sikiraj, samo što ne stigoh do kompa. Bemtisve, koliko mi je bilo drago, kad nisam sve prevrnula oko sebe. A iščupao mi je živce u tri lijepe zadnjih 5 krugova :)
When Coulthard asked Raikkonen to describe his emotions after winning the first race of his comeback at the Abu Dhabi Grand Prix, the 2007 world champion said: ‘Not much really. Last time you guys was giving me shit because I didn’t really smile enough.’
Lik je bog.
A što se tiče ostalih, meščini da Hamiltonu namjerno daju sjeban bolid. Jebote, ono je nevjerovatno šta mu se dešava. Il ga sjebu u boksu il rikne bolid.
Prvo sam kontala svaka čast Vetelu, al onda se presaberem i shvatim da je čovjek imao sreće u tri lijepe. Oni svi iza ga puštali ko da kasne šurnaest krugova, pa onda sejfti karovi i naravno da je uspjeo doći do 3. mjesta kad ima prejeben bolid.
Žao mi Grožana, napokon ne napravi sranje, i udare njega. To je osveta garant :)
Fetel je definitivno imao mnogo sreće. Izlazio je sejfti maltene svaki put kada mu je najviše odgovaralo. Popizdeo sam zbog Hamiltona, opet su mu uvalili karu. Nije ni čudo što je čovek potpisao za Mercedes, a ne da ga jebu mehaničari u boksu ili da mu bolid crkava kad vodi trku.
A Kimi je kralj koji je potpuno ladna voda. Kada su mu novinari rekli da je prvi pobedio u Lotusu još od Sene 1987. na VN SAD, čovek mrtav ladan kaže ''pretpostavljam da je za tim prošlo mnogo vremena, ali mene to ne zanima''. Lud jebo mamu svoju.
http://www.youtube.com/results?search_query=kimi+raikkonen+drunk&oq=kimi+raikkonen+drunk&gs_l=youtube.3..0l3.190034.192942.0.194562.10.10.0.0.0.0.521.2908.1j3j2j0j2j2.10.0...0.0...1ac.1.ssib1CnTVrw
vide samo kakvu galeriju ima breeee... i u džepu crvenu za FIA, ako zatreba
A i ovo
TR: “Alosno is 5 second behind"
KR: "I dont want to know leave me” .
TR: "Warm those rear tiers"
KR: "Yes i know what i’m doing”
Kimi bogotac.Al su ga zajebali za cugu, bio bezalkoholni šampanjac, džaba onoliko naginjao :D
Q: How long will your celebrations of this win last?
KR: I have almost two weeks. As long as I manage to get myself to the next race I think the team is happy. Maybe I will try to get home at some point.
Biće žurki i cuganja :D
Sve sam to čuo tokom prenosa u redakciji i prevrnuo sam se od smeha zajedno sa mojim urednikom. Ma Kimi ne jebe živu silu, svaka mu dala vode iz bokala.
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/302817_10151225435809464_1736341364_n.jpg
EDIT: Open imidž in nju tab
Hahahah koliko je luid strip.
Heheheheehehehehe...
http://www.funfoll.com/data/content/ff_2526_1.jpg
Koje sranje, Kimi pobijedi baš tamo gdje nema alkohola.
Ironija, jebi ga.
ladno sam sad skontao da duze pratim raikonena, no zvezdu :O
Možda je šampanjac bio bezalkoholan, al je zato uspjeo prošvercovati pivo :D
http://www.youtube.com/watch?v=lvksdE2Z08g
Svaka čast Sele, mnogo dobar Mikin fazon koji su prepričali o dva ortaka koji cirkaju
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=GsNftQ5DGWA&feature=endscreen
Nadam se da će Lotus dobro srediti bolid za sledeću sezonu pa da Kimi ubije boga u svima ostalima. Šta je sa Grožđicom, jel ostaje u timu?
A jest voli prcati novinare, pa to je čudo... Evo još par pitanja i odgovora:
A: I sleep!
Q: Is it true that sometimes you’re bored in the car?
KR: Only when I am in front by a country mile, like in Melbourne last year. Then you are thinking about other things or you’re playing with the buttons on the steering wheel. Then I suddenly missed a breaking point. This year unfortunately we haven’t had such race.
Q: The helmet has a special meaning for many drivers. How important is it to you?
KR: It protects my head.
Q: Why Kimi became a race-driver and not an icehockey-player
KR:I have decided to do motorsports because I don´t have to get up there so early in the morning.
Q: Kimi, what’s the 5th grid place like?
KR: It’s the 5th grid place.
Q: What is on your I-Pod?
KR: Mostly Finnish music, all sorts. You wouldn’t know, so it doesn’t matter what I say.
Q: What´s about your new Tattoo? Is it permanently?
KR: I don´t know.
Lewis Hamilton said that winning his first race felt better than having sex. Kimi´s reply to that was: “Maybe he never had sex.”
Kimi tells about the track conditions at the new Formula 1 circuit in Singapore:” It is narrow in some places, wide at the other – it depends on where you are.”
Kimi Räikkönen on the question whether he likes it when his wife accompanied him to the races:” Yes, without her the evening in the hotel room is so boring.”
Q: Do you have any special rituals when the helmet is concerned like many other drivers have?
KR: I wipe it, so that I can see better.
KR: I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher.
Q: Things you can do in Finland
KR: Well, in summer there’s fishing and shagging. And in winter the fishing is bad.
Q: Kimi Räikkönen doesn’t seem interested in the proceedings going on up there. Kimi, you missed the presentation by Pele.
KR: Yeah.
Q: Will you get over it?
KR: Yeah. I was having a shit.
Koji kralj, krenuše mi suze na oči.
Legenda.
sumnjam da će Grozni ostati, treba dovesti Heikia da testira...))) Grozni zajedno sa Slanim Perecom ionako treba da ostane bez dozvole posle poslednjih par trka. a kleo sam se u obojicu
Treba mu jebeni spomenik napraviti.