Formula 1

1. Шта рече манчестеровац ?
    АЈМО КИМИ!

2. Ok, sad mi samo Kimi i ostaje, ajmo Kimi!

3. Čini mi se da je Maldonado krenuo ranije lolo. I JEBEM MATER GROŽANU!

4. Зато воли СПА!!!
    Није кренуо раније

5. Ау јебем ти све Алонсо је мого погинут.

6. Ajmo Šumi mađijo!!!

Ajmo Kimi leđendo, ostali nek ga duvaju lololo

7. Кими фтњ!
    спа најјача стаза

8. Ja trebo didem na Spa, al mi iskrslo nešto u zadnjem trenutku pa nismo otišli. Reci koji je njemu trip bio, vozi čovek i samo pada bolid ispred njega.

9. Šta je bilo to na startu nisam uhvatio? Ko je zasrao?

10. Grožan uleteo u Hamiltona, pa se desilo lančano sve nešto i tu su najebali i Kobajaši i Alonso, samo što je Japanac nastavio.

11. Јеботе ја никад не бих возио више, а са осјећанима сам на нула :Д

12. OPAAAAAAAAAAAAAAAA Šumi mađijo mora da se zna ko je bolji i stariji!

13. Спорт клуб.

14. Ja taman došla da jebem svima mater što niko ne gleda formulu :)

Nego, Spa je meni ubjedljivo najjača staza.
    Krivo mi zbog Kimija, jebogapas. Vetel je odradio posao, svaka mu dala. Kimi utekao onom niga gejčini i sad je četvrti sa samo 1 bodom zaostatka za Veberom. KIMI FTNJ!

15. Eh da, znate li hoće li sad stalno "normalni" SK prenositi formulu, a ne SK Prajm?

16. Hahahahha,najjaci je
    :D

17. Selnijum gde si jebo te patak, evo ga Kimi pobedio dana u Abu Dabiju.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.