U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
op... ide
Fala na linku.
hamo, hamo, druže moj
finac jebe... dobro je pa ni u teksasu nema alkohola, ili gresim))))
primetio sam da glock i pic uvek voze u tandemu... verovatno da ih komentatori napušavaju zajedno sa 'gloče i piče'...
Kimi se mora doooobro potruditi da ne sjebe nešto sad za vikend. Pušne li, vrlo vjerovatno će ga Hamilton prestići.
Mislim Sele da će ga Hemilton najverovatnije prestići u Brazilu. Jednostavno je Meklaren brži.
Šut, jezik pregrizo! :)
Kimiju riknuo motor na treningu. Divno.
Jebote, kakva trka! Zar niko ne gleda formulu, šupičkumaternu???
Nemam gde da gledam. Kako se zavrsilo? Je l Fetel novi-stari sampion?
Jeste Fetel.
Ja gledao, i iznervirao sam se zbog Hamiltona pa ne komentarišem. Znam da nije imalo uticaja nikakvog, ali majku mu kako on uvek najebe.
Jeste Fetel.
FUCK YEAH!
Ma šta da gledam? Fetela i Alonsa? Ne volim ni jednog ni drugog. Ajde bar je Baton osvojio trku. Volio bih da iduće sezone Masa osvoji. Jebote, koje sranje je biti Brazilac u Ferariju. Koji je Kimi bio na kraju?
MONTOJOOOOO VRATI SE, BRATE MILIIIIIIIII!!
I meni drago što nije uzeo Alonso također. Ja mislim da je u toku trke svako po jednom izleteo lololo.
Jeste, jebogapas, nervira me.
Kimi 2 puta izleteo sa staze, drugi put otišo u tri lijepe te se morao vraćati i kontam nema šta, Hamilton mu preuzima treću poziciju, kad ono kurac! Hulkenberg prokliza i udari u Hamiltona i Hamilton ispade iz trke! KIMI TREĆI!
Hulkenberg bi onda apsolutno bespotrebno kažnjen, jebote lik proklizao i odmah kazna kroz bokseve, jebote, ko da je namjerno...
U svakom slučaju KIMI FTNJ!
Ako Lotus bude razvijao bolid kako treba do sledeće sezone, biće lud`lo.
Ko će sad dočekati jebeni mart... Glupa milionmjesečna pauza...
A Kimi preko livade lololo.
Hahahahahahhahaha... Iskidala sam se ko budala tome. Istovremeno mi došlo i da se smijem i da plačem, kontam gotovo je, kad ono kurac! KIMI!!!
JEBO TE AVATAR!! LOLOLO!