Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
op... ide
Fala na linku.
hamo, hamo, druže moj
finac jebe... dobro je pa ni u teksasu nema alkohola, ili gresim))))
primetio sam da glock i pic uvek voze u tandemu... verovatno da ih komentatori napušavaju zajedno sa 'gloče i piče'...
Kimi se mora doooobro potruditi da ne sjebe nešto sad za vikend. Pušne li, vrlo vjerovatno će ga Hamilton prestići.
Mislim Sele da će ga Hemilton najverovatnije prestići u Brazilu. Jednostavno je Meklaren brži.
Šut, jezik pregrizo! :)
Kimiju riknuo motor na treningu. Divno.
Jebote, kakva trka! Zar niko ne gleda formulu, šupičkumaternu???
Nemam gde da gledam. Kako se zavrsilo? Je l Fetel novi-stari sampion?
Jeste Fetel.
Ja gledao, i iznervirao sam se zbog Hamiltona pa ne komentarišem. Znam da nije imalo uticaja nikakvog, ali majku mu kako on uvek najebe.
Jeste Fetel.
FUCK YEAH!
Ma šta da gledam? Fetela i Alonsa? Ne volim ni jednog ni drugog. Ajde bar je Baton osvojio trku. Volio bih da iduće sezone Masa osvoji. Jebote, koje sranje je biti Brazilac u Ferariju. Koji je Kimi bio na kraju?
MONTOJOOOOO VRATI SE, BRATE MILIIIIIIIII!!
I meni drago što nije uzeo Alonso također. Ja mislim da je u toku trke svako po jednom izleteo lololo.
Jeste, jebogapas, nervira me.
Kimi 2 puta izleteo sa staze, drugi put otišo u tri lijepe te se morao vraćati i kontam nema šta, Hamilton mu preuzima treću poziciju, kad ono kurac! Hulkenberg prokliza i udari u Hamiltona i Hamilton ispade iz trke! KIMI TREĆI!
Hulkenberg bi onda apsolutno bespotrebno kažnjen, jebote lik proklizao i odmah kazna kroz bokseve, jebote, ko da je namjerno...
U svakom slučaju KIMI FTNJ!
Ako Lotus bude razvijao bolid kako treba do sledeće sezone, biće lud`lo.
Ko će sad dočekati jebeni mart... Glupa milionmjesečna pauza...
A Kimi preko livade lololo.
Hahahahahahhahaha... Iskidala sam se ko budala tome. Istovremeno mi došlo i da se smijem i da plačem, kontam gotovo je, kad ono kurac! KIMI!!!
JEBO TE AVATAR!! LOLOLO!