Formula 1

1. Pa jebote kakve su to rupe, kako to????

2. Jebote, kakva trka! Zar niko ne gleda formulu, šupičkumaternu???

Pa sisu mu poljubim Sele, ima nas koji gledamo, ali moramo to i da radimo jeboga ti pa nemamo vremena da kucamo ovde :) Izašao sam sinoć iz redakcije u 10 majku im jebem. :)
    Smorio sam se ko pas kada je Hulkenberg potkačio Hemiltona, iako ono nije bilo za kaznu. Čovek je samo naleteo na vlažan deo staze i izgubio kontrolu. A onaj smrdljivi Fetel ima sreće koliko je težak, kada je posle onakvog incidenta uspeo da nastavi trku.

3. Sjebaše Hulkenberga opasno. Ono stvarno nije bilo za kazne.
    Daj tekst što si pisao :)

4. http://www.youtube.com/watch?v=bG7UfmDqmtA&feature=youtu.be

као што рекох, посрао им се свима у фацу освојеним трећем местом у јебеном лотусу!

браво легендо

5. Sele imaš PVT sa tekstom.

6. Ja sam gledao, naravno. Svaku jebenu trku imam snimljenu. Ladno mogu da kazem da je ovo bila najbolja sezona ikada.

7. Che-vu amin za procenu sezone. Pratim F1 od neke 10 godine života, sada je i radim, ali se ne sećam ovakve sezone.

8. Pa daj da vidimo taj članak, jebote.

9. Jebi ga čovek mi je omijleni vozač, pored Kimija Raikonena. Evo ga jedan video sa baš dobro uklopljenom mjuzom. Ko prati F1 zna da je Sena Luisov idol, da vas ne začudi pojava Lotusovog bolida iz 80-ih.
    Što se mene tiče, osim Hamiltona i Raikonena, posle Sene nije bilo nijednog vozača koji je spreman da ide do kraja, ali čistom vožnjom.

http://www.youtube.com/watch?v=nWgjD72zDfo

10. OK, gonzo. :D
    Ja mislim da je Masa jedini vozač Ferarija ikada, za koga mogu reći da ga gotivim.
    Kakvi su se transferi izdešavali što se tiče prelaska vozača?
    Ima li novih ekipa, da li su neke odustale?

11. Kako stvari stoje HRT će da se ugasi. Oglašeni su za prodaju, ali ih niko neće (što je i razumljivo).
    Kamui Kobajaši pokreće sajt da prikupi lovu kako bi vozio sledeće sezone, pošto je Zauber odlučio da angažuje Estebana Gutijereze umesto njega. Jebi ga Meksikanac je pun love. Drugi vozač Zaubera će biti Niko Hulkenberg.
    Luis je izgleda postao najplaćeniji vozač, jer mu će mu Mercedes navodno plaćati 19 miliona funti po sezoni.
    Šumaher će možda ostati u Mercedesu na nekoj funkciji. Vitalij Petrov najverovatnije ne vozi sledeće godine zbog nedostatka para. Toro Roso ostaje sa istim vozačima. Serhio Perez je prešao u Meklren umesto Luisa, ali to najverovatnije već znaš.
    Postoji verovatnoća da će Adrijan Sutil da se vrati u Fors Indiju pošto je Hulkenberg otišao u Zauber, mada bi to mesto možda mogao da uhvati i Kobajaši.
    Za sada toliko, ako se još nečega setim napisaću.

12. A šta je bilo sa nekim likom odavde, što je htio da napravi F1 ekipu, kad se Tojota raspala?

13. To je bila glupost, razgovarao sam sa njim u nekoliko navrata. Navodno su ga izjebali, ali ja sumnjam da je on uopšte imao dovoljno novca za takvu akciju.

14. E jebi ga. A što su navalili da mijenjaju motore 2014? Šta tu očekivati?

15. Poenta je u tome što će to biti motori od 1,6 litara, a ako se ne varam moguće je da će biti i turbo punjača, mada mi se to ne čini verovatnim. Cela priča oko tih motora je vezana za ekološka proseravanja i zaštitu okoline. Pa mamu im jebem, što onda ne počnu do voze u šampionatu Tojtu Prijus usta ih jebem.

16. Kako su krenuli sa sjebavanjem motora, za deset godina će umjesto bolida voziti trotinete.

17. Alkaloid gde si ti uspeo da izbrojiš 11 titula Šumahera i Fetela zajedno?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.