Formula 1

1. AJMO, KO ZA KOGA NAVIJA?!

2. 1 Sebastian Vettel Red Bull Racing

2 Mark Webber Red Bull Racing

3 Fernando Alonso Ferrari

4 Felipe Massa Ferrari

5 Jenson Button McLaren

6 Sergio Perez McLaren

7 Kimi Räikkönen Lotus

8 Romain Grosjean Lotus

9 Nico Rosberg Mercedes

10 Lewis Hamilton Mercedes

11 Nico Hulkenberg Sauber

12 Esteban Gutierrez Sauber

14 Paul di Resta Force India

15 Adrian Sutil Force India

16 Pastor Maldonado Williams

17 Valtteri Bottas Williams

18 Jean-Eric Vergne Toro Rosso

19 Daniel Ricciardo Toro Rosso

20 Charles Pic Caterham

21 Giedo van der Garde Caterham

22 Jules Bianchi Marussia

23 Max Chilton Marussia

3. AJMO, KO ZA KOGA NAVIJA?!

Navijam da se bmw i kUBICA vrate u f1, a da pored kUBICE u timu vozi i Kimi. :)

4. Ima li neko link sajta na kome se prenose sve trke Formule 1?

5. ценим да ће лотус освојити једно од прва три места ове сезоне у генералном болицком пласману... само да онај дебилни француз заврши сваку трку и ето њима места међ 3 најбоље екипе

6. ценим да ће лотус освојити једно од прва три места ове сезоне у генералном болицком пласману... само да онај дебилни француз заврши сваку трку и ето њима места међ 3 најбоље екипе

Ovo je apsolutno realno, naravno ako im je bolid makar malo bolji nego prošle sezone. Nema sumnje da će najverovatnije imati i neku pobedu više.

Ima li neko link sajta na kome se prenose sve trke Formule 1?

http://www.sportlemon.tv/
    Ovo ti je Miloše najsigurnije što se mene tiče. Gledao sam na ovom sajtu, uvek izbacuje makar po četiri ili pet linkova za strimove i dobar je kvalitet.

7. Alonso moj favorit,al teško da će da osvoji

8. Gledam sad rekorde vremena po stazama u kalendaru. I vecina je postignuta 2004., bar za one koje su opstale od tada do danas. Jel moze neko da podseti do kakvih promena je doslo 2005., jer formule su se "usporile"? Jel se bese smanjila zapremina motora, promena nekih delovi na bolidu..? Pamcenje me lose sluzi, zanima me to.

9. Elektro od 2010. je zabranjeno dolivanje goriva i samim tim bolidi su više od pola trke teški ko kurac, pa posle kada je već rezervoar prazniji ne mogu da nadoknade. Zatim su tu i Pirelijeve gume koje se troše u pičku materinu, što u kombinaciji sa već spomenutom zabranom dolivanja goriva znatno usporava bolid tokom bar 70 posto trke. Tu je i smenjenje snage motora, zbog bezbednosnih zahteva kako bi sport bio sigurniji. Kad sve sabereš, bolidi su sporiji gledano na duže staze.

10. fs_Milos
    Ima li neko link sajta na kome se prenose sve trke Formule 1?

Ja sam prošle sezone gledala na www.vipboox.tv

U neđelju će probam ovaj gonzov.

Lotus DIFINITIVNO osvaja jedno od prva tri mjesta. Naravno, pod uslovom da su doveli Grožana malo u red, bemliga slupljiva.

11. Jbg, ne pratim cirkus poslednje 2-3 sezone, ispao sam iz desavanja. :)

btw, sta se bese desilo sa Miselinom, zasto su izasli iz f1?

12. AJMO, KO ZA KOGA NAVIJA?!

Daniel Ricciardo
    http://wiki.somekindofgenius.com/images/d/de/Ricc_eyyyyy.jpg

Ja ću za ovoga. Deluje k'o neki kreten.

13. AJMO, KO ZA KOGA NAVIJA?!

Za Kimija podrazumeva se.

14. Kimija stvarno volim da gledam jer je luda glava alkoholičarska, ali ću baš navijati za crnju iako ove sezone nema šta da traži sa Mercedesom (možda neka pobeda ako ih ukenja).

15. Fuj Hamilton, fuj!

AJMO, KO ZA KOGA NAVIJA?!

Za koga izgleda pola teme navija. Kimija, naravno.

16. Fuj Hamilton, fuj!

Sele, Sele, a crnja je zapravo od svih trenutnih vozača najsličniji Kimiju po vožnji i nejebavanju nikog ni dva posto. Ima sličan ''boli me patka za druge, vozim svoju trku'' stav kao i blesavi Finac.

17. Postoji razlika između arogancije i nejebanja ni dva posto :)

18. Kimi je leden, smiren, bole ga kurac a ovaj je samo nadobudan, ima razlike. Mada moram da priznam da Hamilton ima muda.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.