Formula 1

1. Kimi je leden, smiren, bole ga kurac a ovaj je samo nadobudan, ima razlike.

Upravo to Tucko.

2. Fuj Hamilton, fuj!

AJMO, KO ZA KOGA NAVIJA?!
    Za koga izgleda pola teme navija. Kimija, naravno.

+1 na sve

3. Ja navijao za Ralfa Sumahera, pa Kubicu, i otkad se Kubica sjebo stvarno sam potpuno prestao da pratim F1

4. Jebaće Daniel Ricciardo tog vašeg Kimija metodom koplje u kroasan!!!!!
    DANIJEL PLODITELJ!!!!

5. @gonzo, selenium
    Hvala ljudi, konačno da mogu kasvetno negde da gledam, da ne tražim neke propale linkove sto godina.

Evo klipa koji mi se mnogo sviđa. Ja mislim da je ovo najbolji potez svih vremena u Formuli 1. (od 0:40)

http://www.youtube.com/watch?v=BkXpkxtw0Do

Mika Hakinen je posle Ayrtona Sene, po meni, najbolji vozač ikada...

6. мика је кобјашњавао у формули! финци су богоци тамо, реално! ја сам готивио и култарда, док је возао са кимијем мелкарен, а поред њих двојице сам обожавао и сатоа и његова испаде... колико је тај удеса имао, прејебени јапанац

7. Ово јесте класик али нисам баш сигуран да је генерално гледано бољи од Шумија, ипак овај има гомилу рекорда и трофеја иза себе и то му се не може одузети, ништа није случајно, Шуми је рођени шампион али наравно скидам капу и Хакинену, легенда.

Него хтео сам рећи, мени је Монтоја био један од омиљених возача, нема ту код њега ни респекта и премишљања, само оштро само безобразно, одмах је на почетку сезоне показао зубе свима а нарочито Шумахеру. Темпераментан, наоштрен, ма луд лик скроз, а што је најбитније имао је и знање. Некако је одскакао из тог просека и просечности међу возачима..

8. Kad već pominješ montoju, setio sam se ovog klipa.

http://www.youtube.com/watch?v=-_7_aJnQ1Uk

A ovaj legenda iz boksa objašnjava mu šta je to jelen!!! Ahahaha, kakav car! :D
    "its like a horse with horns" LOL

9. Seleneijum ja ne sporim aroganciju koju crnja ima, ali jebiga Britanac je, a to je kod njih urođeni hendikep pizda im materina. Tucani je konstatovao potpuno tačno da Luis ima muda i to poveća (ovo je moj dodatak).

10. Je l' Montoja još gazda najbržeg kruga ikada?
    I Baton je Britanac, pa nije arogantan.

11. Je l' Montoja još gazda najbržeg kruga ikada?

Jeste, i to na nekoliko staza u predstojecem sampionatu.

12. I Baton je Britanac, pa nije arogantan.

Greška Dube, samo je mnogo ulickaniji od crnje i ume dobro da se rve sa medijima, pa ispada duša od čoveka.

13. Pa dobro, svaki vrhunski sportista mora biti pomalo arogantan. Nisam mislio da nije, ali je manje arogantan od ovih ostalih, Šumija i Hamiltona, npr.

14. Hamiltonu treba malo više pameti, muda mu niko ne spori. Ali mora da zna kad ne sme da srlja i kad auto ne može da izdrži njegovo nabijanje tempa. Čovek je mali milion puta ispao jer je preforsirao gume ili motor. Da je malo pametniji bio bi strašan al je dečko strašno glup. A i Baton je arogantan samo je predugo u formuli bio samo puki statista da bi se sad kurčio ko Hamilton koji je od starta karijere u vrhu.

15. Ali mora da zna kad ne sme da srlja i kad auto ne može da izdrži njegovo nabijanje tempa.

Ovo je potpuno tačno za 2011. Problem je što su ga prošle godine izjebali magarci iz ekipe, očigledno da stvari nisu bile dobre i zbog toga je i zapalio u Mečku. Naravno i novac je tu odigrao ulogu.
    Što se tiče Batona, meni malo ide na kurac ta njegova ziheraška vožnja. Nema agresivnosti, nema pokazivanja petlje, sve nešto tuc-muc. Iako nikad nisam voleo Šumahera on je umeo da bude agresivan i da da gas kada treba, a ne da vrti krugove pa da se nakani da prestigne nekog. Kimi je za to majstor, a što se mene tiče i Hamilton. Po meni njih dvojica su trenutno najagresivniji i najbrži vozači u cirkusu (najbrži u onom delu koji ne zavisi od bolida ako me razumete).

16. A šta mislite o ovom Kimijevom kolezi Grožanu? Da li će da završi kao Sato ili može normalno da vozi? Da li on ima muda ili samo nema mozga?

17. A ovaj legenda iz boksa objašnjava mu šta je to jelen!!! Ahahaha, kakav car! :D
    "its like a horse with horns" LOL

ХАХАХАХАХАХАХА како је луд добро није појурио да га згази :)

18. A šta mislite o ovom Kimijevom kolezi Grožanu? Da li će da završi kao Sato ili može normalno da vozi? Da li on ima muda ili samo nema mozga?

Grožan je dobar vozač koji se već dokazao u nižim serijama, samo mora da se malo sredi u glavi. Muda definitivno ima, ali ona još uvek nisu kako treba povezana sa mozgom :)

19. Ja sam se iskreno smorio navijanjem za Batona. Mislim, to je više simpatisanje. Bila mi je zanimljiva ekipa BAR Honda i onda ostalo od toga. A kontam da ću da navijam za Lotus ove sezone.

E sad, prošle sezone, pred kraj sam gledao jednu trku i neki lik je vozio baš ludo. Mislim da je to ovaj Perez, nanizao ih je nekoliko bio i mnogo je napredovao u toku trke. Nisam siguran, ali oduševio sam se kako je lik vozio. Mislim da je bolid bio neki plavo bijelo sivi. Ne mogu se sjetiti ničega osim da je vozač imao neko hispano ime. :DDD

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.