Formula 1

1. Heheheheheeh... Fala na utješnim riječima :)

2. биће боље! мора... серем им се у кишу на тренингу! даће бог сутра добрих удеса

3. Sta sam ti rekao Sele! ;)

4. Jel ynate što je pobjedio? Zato što jebeni wwin nije postavio kvote i ja se nisam kladila na njega. PU

U svakom slučaju, TO KIMIJE RAJKONENŽE!
    Bogme, na ovom intervjuu poslije trke se ispriča više no za čitavu karijeru i još je koristio cijele rečenice.

5. Kimi se nagutao onog pjenušca pa mu se malo dizao dok je pričao.

6. Zanimljive kvalifikacije, dobra trka, obećava sezona.
    Jedno me kopka, kako ovi prenose bez reklama?

7. Kimi se nagutao onog pjenušca pa mu se malo dizao dok je pričao.

HAHAHAHAHHAHHAAH... :D

Koji konzervo?

8. Murš vi sportklubaši. Nama ovdje svuda ukinuli, jebemli ih u dupe.

9. Ja sam celu prošlu odgledao na netu, tek pred kraj su sa sk prime (koji nemam) prebacili na sk +. Ali, kakva je to prevara da prenosiš bez i jedne jedine reklame?

10. биће боље! мора...

ШТА САМ РЕКО ПИЧОКЕ, ШТА САМ РЕКО??? САМО БАХАТО, САМО БЕЗОБРАЗНО!

11. Nije ni meni zanimljiv bejzbol pa se ne raspitujem o razlozima ljubavi ka tom sportu.

Možda ti nešto promiče, pa pogrešno sudiš, zato sam i pitao al' dobro.

12. Sele pazi da se danas negde ne oklizneš, sigurno je velika vlažnost lololo

13. Gonzooou, počela sezona, jadan ti, sad će posao da te stisne, moraćeš da se zavališ i pratiš trke svake nedelje :)

E, nije ti Hamilton loše startovao.

14. Duka druže upravo sam u redakciji spremam se da krenem u radne pobede. Sinoć sam gledao kvalifikacije, legao u dva, ustao u pola sedam, skuvao kafu i zapalio pljugu, pa kao bgospodin čovek uzeo da gledam trku :)

Što se tiče Hemiltona, nije bilo loše. Možda je mogao i nešto bolji rezultat da ostvari, ali očigledno Mečka još nema potrebnu brzinu na suvoj stazi. Već sam napisao, valjda na prethodnoj strani, da bi Mercedes ove godine najviše mogao da uzme par pobeda uz malo sreće. To im je realan domet.

15. @Bandi
    Počeo sam da gledam sa 7 godina uz ćaleta, klinci, autići i tako to. Zamišljao sam da sam Lauda...
    Prva ljubav zaborava nema.

16. Pa dobro, ima to logike. Od malih nogu :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.