Formula 1

1. E men otprilike isti kurac bi, samo što je u pitanju bio Dejmon Hil :)

2. Možda ti nešto promiče, pa pogrešno sudiš, zato sam i pitao al' dobro.

Jebga, nisam htjela tako nakaradno odgovoriti, bi nešto neurozna :)
    Eno odg. na prethodnoj strani.

3. Bogme, Kimi 2. na prvom treningu i 1. na drugom. Dabogda mu trka bila ko i drugi trening.

4. Biće zajebano Sele, u Maleziji se svake godine dave koliko kiše padne. Eno ga Fetel kuka na gume, kaže da mu se brzo troše pa se brine hoće li imati dovoljno setova za celu trku.

5. I za kvalifikacije i za trening predviđaju grmljavinopljuskove, al se ja ipak nadam :D
    Deder mi proslijedi članak što si pisao :D

6. Vetel se opasno kockao i provukao, pu!

7. Ša bilo, nisam gledala?

8. Како су надркали лотуса, сунце ти јебем.. он са толико пређених километара, без мењања гума, да извози најбржи круг, пар кругова пре краја, прајслес... ЈЕБАЋЕМО МАЛЕЗИЈЕЕЕ

9. Kolko sere Fetela,jaooo
    Alonso i Masa će izdominiraju,paste šta kažem

10. Nema veze. Biće kiše, startni poredak je malo bitan.
    A mislim da sam video taj momenat kimi - rozberg, zaslužena kazna.

11. Bude li kiše, ko li će prvi da izleti...?

12. U kolko sati je trka?
    Jebaće ih Kimi bez obzira na lošu startnu poziciju...

13. U 9 ižjutra po našem vremenu.

14. Alarm navijen, mora sutra da se pogleda kako Kimi jebe.

15. Veber najbolje startovao, alonso i ferari se izglupirali kao početnici, pašće sneg.

16. Ovaj Kimi je pijan, nije morao toliko vodke da stuče jebo ga pas lolo

17. Ahahhahahhaha Hamilton mentol otšao u Meklarenov boks, o jebem ti kretena. Al je glup sunce ti jebem.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.