Formula 1

1. Sportski žurnal. Ma nemoj se cimaš da trošiš pare baciću ti u PVT.

2. E upravo zbog takvih stvari koje rade mladi Fetl, Hamilton i Šumaher svojevremeno, ti fazoni sa propuštanje od strane timskih kolega, jedini vozač za kog sam ikad navijao u karavanu je Iceman Kimi, jer čovek jedini vozi kako najbolje ume, i bole ga kurci za taktike i pizdarije. Samo odgovori boksu "Leave me alone" i pošalje sve u kurac u svom šmekerskom stilu

3. Je li Gonzo, da li pokrivaš i tur d frans, ili sam pobrkao nešto?

4. Konzervo ne radim međunarodni biciklizam, to pokriva koleginica.

5. neko od autora ovde to pokriva, al zaboravih ko. Izvini te na digresiji.

6. Iskren da budem nemam predstavu da li još neko na Vuki radi kao novinar.

7. A ko pokriva koleginicu? :-)

Nisam gledao trku, sutra ću da kupim ružnal da pročitam reč stručnjaka lolo

8. Možda sam se istripovao, ali kao da sam sa nekim pričao o ski skokovima, pa on/ona reče da pokriva skokove, biciklizam i još nešto

9. Možda sam se istripovao, ali kao da sam sa nekim pričao o ski skokovima, pa on/ona reče da pokriva skokove, biciklizam i još nešto

Konzervo to sam bio ja. Jesam radio biciklizam, ali kratko, a sada pokrivam Formulu, WRC i neke zimske sportove među kojima su i ski skokovi.

10. Pu, nisam mogao da pratim trku danas, a vidim da je bilo zanimljivo.

Gonzo, jel je u sutrasnjem zurnalu tvoj clanak o danasnjoj trci? A mozes da bacis i pvt, ako nije problem.

I ovom prilikom cestitam nasem Dusanu Borkovicu na prvim osvojenim bodovima na prvoj trci u ovogodisnjem ETCC (European Touring Car Cup) sampionatu. Moram da kazem me je prijatno iznenadio rts kada sam sinoc cuo da ce prenositi danasnje dve trke u kojima je ucestvovao. Nadam se samo da ce i da nastavo tako do kraja sezone.

11. Какав краљ овај Хамилтон. Навико човек диде у Мекларенов бокс и боли га курац.
    јако ми је жао Зутила и Ди Ресте пошто су обојица талентовани и имају чак и солидну машину за разлику од прошлих сезона, а у боксу имају дегене који су завршили вечерњу школу мењања гума.

12. I ja bih pvt od gosn. gonza, ako nije problem

13. Е, Гонзо, Гонзо, не ваља ти занат, треба бре да продајеш те новине а не да их делиш бесплатно. :)

14. Dobili ste PVT.

Е, Гонзо, Гонзо, не ваља ти занат, треба бре да продајеш те новине а не да их делиш бесплатно. :)

Jebo ih ja, i onako slabo plaćaju :)

15. Gonzo, naš privatni novinar! :)

16. Gonzo, naš privatni novinar! :)

Samo nemojte da širite priču najebaću lololo

17. Samo da napomenem da sam se oduševio sa ovim momkom što je juče debitovao na ETCC-u. Nakon nekoliko članaka koje sam mogao da nađem samo na Kuriru, skontao sam da je lik bio prvak Srbije u kojoj god se klasi vozio. Da je Evropski šampion u brdskim vožnjama( ako sam dobro upamtio) i da jednostavno jebe za volanom iako ima preko 2 metra. I izjavio je za vozače F1 da su manekeni :DDD

18. ko je taj? Daj ime, link.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.