Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ahahaha nevera :-D
Чујем да су се Лотус и Косворт вратили на велика врата у Формулу 1 и да ће Ред Бул да се угаси
лоше девето место тренутно за леденог... плус што је двапут на истом месту мало скренуо са стазе
Sta je to buton zaboravio u pitstopu?
Opaaa srednji prst lololo
Koja pederska odluka Mercedesa, jebo ih Hamilton da ih jebo. Rozberg je brži.
како су ме изнервирали говеда из мерцедеса.. да не дозволиш розбергу, који је данас 10 пута боље возио од оног цигана, да прође тог истог цигана... хамилтон није заслужио треће место, јебем им матер ја
Ma govnari, popizdeo sam za medalju. Sad mi je drago što je Fetel odjebao naredbu ekipe. Jebale ih naredbe da ih jebale, nek pobedi brži i gotovo.
Haha, kakva trka. Svega je bilo. Od smotanih mehaničara Fors Indije koji su ujebali sjajne vožnje svojih vozača, pa do (ne)propuštanja Red Bula i sranja od strane Mercedesa. Nakon ove trke još su mi ogavniji Fetel i Hamilton. Žao mi je što su Batona ujebali mehaničari, vozio je dobro, imao dobru taktiku, čuvao gume i onda ga ujebu u boksu i ne privrnu mu gumu. Grožan i Kimi 7. i 8. Fernando izduvao na početku, ali je Masa zato stigao do 5. pozicije pred kraj, iako je krenuo sa 3. pozicije.
I da, što se tiče Vebera, pa koliko je puta on čuvao leđa Fetelu, a ovaj mazgov u 2. trci sezone jede govno.
Perez odvezao najbrži krug, izgleda da Meklaren ipak nije toliko loš.
Oj meklarene tugo moja, što li navijam za tebe?
Pa što jede govna Fetel? Brži je i treba da ga pređe, ja razumem taktiku kad je kraj sezone i kad se bore za titulu ali ovo je druga trka sezone jbt nek pobedi brži i bolji. Ne mirišem nešto Fetela al je bio brži i zaslužio je da dobije. Zamisli ti oni se dogovorili još na pola trke ko će da bude prvi a ko drugi, mislim šta koj kurac bre?! Zašto se onda trkaju?
Od danas ću pored Kimija da navijam i za Rozberga, ovo što su mu uradili je najgovnjivije moguće. Hamilton je i titulu uzeo tako što ga je njegov drugar Timo Glok pustio što sad ne bi uzeo i treće mesto, govnar ciganski.
Brži treba da dobije, pa ko god on bio. Jedino ako nije kraj šampionata i jedan vozač se izdvojio u borbi za titulu onda razumem naredbe i propuštanja.
Bolid :D Oplakao sam jutros!
http://www.youtube.com/watch?v=95CQV7QQn58
Ispali su pičke,Rozberg je bio brži, trebalo je da ga puste
I Batona su sjebali njegovi,al šta da se radi
Mercedes u rangu one šupačke odluke Ferarija onomad.
Brate, Fetel je govnarčina koja u prvih dvajes krugova traži da ga Veber pusti, jer je šatro sporiji. Kurac moj, jebem te usta švapska! Prođi kraj njega ako je sporiji mamu ti jebem ustašku, govno žuto Hitlerovo! Niko Rozberže, jebi govna u čmar, jebi straobalno, razbi glavu govanru Barunu, jebig nestvarno i nadasve divljački! Deset usranih krugova je prisijlen da vozi tik iza govnara Hamiltona, dok mu govnar gazda viče da nema svrhe da ide ispred jer neće ništa dobiti sa trećim mjestom podijumom i bodovima. JEBI GOVNA!
Bijedo indijska, kupite još bar jedan pištolj da ima pizda vam materina. Znam da je skupo, znam da košta koliko i jedan zlatni zub, al jebemu mater jel morate sjebati sve živo.
Trka bila baš dobra a onda bedan kraj kao u "Vratiće se rode".
Danas u Formuli 1 minut ćutanja.
Malo kakiš Tucani, Fetel je danas kao pravi ''mudonja'' odjebao naredbu koja mu ne ide u prilog, ali inače nije alergičan na takve stvari, naročito kada je u toku trke tražio da mu sklone Vebera jer nije mogao da ga stigne.
Da se ne bismo pogrešno razumeli, prikenjalo mi se i od poteza Mercedesa jer je Luis dovoljno dobar vozač kome takva sranja nisu potrebna i ovo bi samo moglo da našteti ekipi Mercedesa.
Deder mi ukratko prepričajte šta bi sa Vetelom i Hamiltonom i Rozbergžom, zaspah na pola trke :)
Fetel: mičite mi ovog puža ispred
Boks: biće.
I onda se fetel ogluši o naredbu.
rozberg: molim vas, mnogo sam brži
Boks: ne seri, nego pedalaj, zna se ko vodu nosi
I rozberg posluša.
Sele dobićeš izveštaj ne sekiraj se. Naravno i onaj sa prve trke u Australiji. :)
E sad Gonzo brate koja je razlika u slučaju Hamilton-Rozberg i Veber- Fetel? Jedino to što je Rozberg drugi vozač tima a Fetel prvi vozač tima. Što znači da vladaju dvostruki aršini, nije u redu kad drugog vozača sputava ekipa al je u redu kad prvog vozača sputava.
Fetel je bio brži i iskoristio je to, prešao Vebera i ćao zdravo. Izgovor Vebera da su se na pola trke dogovorili ko će da bude prvi a ko drugi me zamalo naterao da bacim peglu. Jbt dogovor na pola trke majko moja, što onda vozite do kraja uopšte.
Meni je apsolutno nebitno ko je u pitanju, čak i da je Hamilton bio u koži Rozberga isto bih rekao da je odluka govnjiva. Nek pobedi brži. Ja sam navijao za Šumahera pa sam pizdeo za medalju svaki put kad su ga Irvajn ili Barikelo propuštali. Kad je upitanju borba za titulu i kraj sezone onda razumem jer je veliki ulog u pitanju ali na početku da to naređuješ je ogavno. Fetel jeste bezbrazan i to za medalju, ono što je rekao na sred trke iako u tom trenutku jeste bio brži je provokacija i to žestoka ali na kraju je jednostavno bio mnogo bolji. Šta je sprečilo Vebera da se odbrani, usporio motor i čuvao gume moš misliti. Pa jes ti vozač formule ili šta?
Smrdljive odluke ekipe i na jednoj i na drugoj strani a da se Fetel nije oglušio o naredbe gledali bi do kraja kako se vucaraju.
U svakom slučaju dobra trka, zanimljiva sa gomilom gafova, šteta što se brat Kimi zarakijao sinoć pa nikako nije mogao da ubode krivinu danas ali biće bolje sledeći put.
Tucani ja sam lepo i napisao gore: Danas u Formuli 1 minut ćutanja.
Već imam neke ideje za tekst koji počinjem da kucam, cenim da će biti interesantan.
Za koj list beše pišeš tekstove, mere li se to pročitati posle?