Formula 1

1. Kimi drugi, 4 boda iza Vetela i 13 ispred Alonsa.

Q: You must be feeling pretty good with your championship position and the performance of the car this season?
    Kimi Raikkonen: Well, we’re not in first place so we can’t be too happy. For sure it’s not a nightmare...

car.

2. Kad je Monako? Je l' bio već il tek treba da bude?

3. Au, ala ih je Vetel ucio kako se vozi...
    DakleM, evo da ja opet napisem reportazu: Sjajan Vetel prvi 100% trke, iako je negde oko 10. kruga bukvalno ocesao zid. Ne mogu da kazem da ga nesto previse volim, ali brate ovaj mali je sasvim moguce njbolji F1 vozac koji je ikada hodao Zemljom. Alonso drugi, da je bio kvalifikovan vise od 6. mesta mogao je glat da pobedi, ali da baba ima elisu - bila bi helikopter. Hamilton treci, Alonso ga stigao 5-6 krugova pre kraja i prestigao prilicno lako. Kimi ipak osvojio neku crkavicu od poena i tako izjednacio Sumijev rekord za najveci broj uzastopnih trka u kojima je osvojio poene. Takodje - MekLaren ne osvaja ni jedan poen prvi put nakon surnjaesto-namnaest trka.

Sjajna trka inace, ako se izuzme totalna dominacija Vetela. Ali - bas me to nateralo na razmisljanje: Da li je Vetel stvarno bolji za klasu od bilo kog drugog trenutno? Kako se osecaju Kimi, Dejvid i Fernando, znajuci da ce morati da mu sviraju drugu violinu ostatak svoje vozacke karijere... u Formuli JEDAN? Ipak - Nekako mi je simpaticniji od glupog Kimija, kojeg nikad nisam voleo, a ponajmanje sad. U svojoj prvoj karijeri, bio je jedan od onih brzih, ali glupih vozaca, koji su ili bili prvi, ili bi ih spahlom skidali sa zidova posle trke. Dok je vozio za Mek, secam se koliko je trka sjebao samo zato sto nije razumeo da nije sve u brzini.

E onda, kad se vratio - sad kao Kimi legenda, ribe svrsavaju na njegov podbradak i opsta euforija; a on otisao iz jedne krajnosti u drugu i zaboravio da u zid nekad moze i da se udari, (sto bi jedna baba iz mog komsiluka rekla: "kada ti je sve po meri, a ti onda stavi jedan kamencic u cipelu, da te zulja"); prvu povratnu sezonu odvozio kao po jajima, a u ovoj drugoj ce da se smori cim vidi da ce Sebu morati da drzi svecu.

4. Fetl je pičkica jedna najobičnija,sa besnom igračkom. Kao debeli klinac kom mama kupi najskupljeg džiajdžojca, pa misli da je glavni dasa u vrtiću

5. Ne znam... secas se njegove prve pobede, u Monci, kada je vozio Toro Roso? I vodio od pocetka do kraja? Ako se izuzme Maldonado u Barseloni prosle godine, ne secam se kada je poslednji put neko pobedio sa toliko losijim automobilom u "fer" trci. Kao sto rekoh - nije da ga volim, ali odajem postovanje tamo gde je postovanje duzno. A igotivan mi je sto ne jebe ne timske naloge, ni boga oca. Samo hoce da bude prvi. Pravi sampion Formule 1, zar ne?

6. Maldonado je veliki talenat ali bas zna da udara i da drugim vozacima pokvari trke.

7. Meni i dalje nije jasno kako je on uspeo da pobedi tu trku. Ako je veliki talenat, mora on jos da se dokazuje.

8. Kako su očajni ferari i lotus. Prošetaće se Fetel do nove titule.

9. Који наш канал преноси данас? Немам звук на компу у хостелу, па ће гледам на тевеу, ал ко преноси?

10. Јебем му матер да му јебем матер, шта му је фалило да замени јебене пнеуматике...

11. Каква лудница од трке. Од смарања уз сејфти кар, до невјероватних дуела до самог краја. Драго ми је да су се Алонсо и Раиконен прикључили у борби за титулу.

12. Retardirani Lotus. Debili, usraše Kimiju trku ovom odlukom da ne menjaju gume.

13. Како су ме изнервирали мајку да им јебем. Лик им осваја поене, осваја им кинту толику, а они испадају такви ретоси.. И треба да пређе у редбул, јебо им лотус мајку

14. Шта мислите, шта ће бити са Масом на крају сезоне?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.