Formula 1

1. Ako nije neki grinpis aktivista posejao eksere, definitivno bi mogli da razmisle o tigru.

2. Ma abrazivno englesko tlo uništilo italijansku gumu s dušom.

3. Nakon današnje trke mislim da Kimi definitivno piči u jebeni Red Bul.

4. Kako je Red Bul ciganjska ekipa.

5. A taman sam se ponadao da će ovo biti savršen vikend, nakon pobjede Rosija.
    Ali dobro je opet, važno je da su se malo vratili u život ostali. Dosta je i Red Bul sralo. Ovako je dosadno bilo i kad je Šumi dominirao uz Barikela u Ferariju.
    Lotuse jebem ti majku! A lijepo im je rekao Kimi, da može poslije da im kaže rekao sam vam.

6. Kako se odvija tok sezone, čini mi se da će Red Bul rutinski do titule u obe konkurencije. Jbg

7. E sad bih se rasplakala.

8. Govno takmicenje. Ljudi idu u krug sa minimalnim sansama za obilazak. Uzbudjenje i blaga zainteresovanost se javljaju samo na pocetku trke ili prilikom krsenja bolida, a monotonost samog dogadjaja traje po 50 - 60 krugova. Strasno. Svaka cast onima koji pomnije prate, jer je meni opsta crta cijele te F1 price u tome ko ima vise para za bolide i kvalitetne vozace.

9. Minimalnim šansama za obilazak? Šta ti gledaš? Tur de Frans?
    Naravno dima dosadnih trka, tipa Monako, al ga ti pretjera...

10. Pa smara i mene npr. tenis pa ne idem na teme o njemu da govorim kako je dosadno to što prebacuju lopticu tamo-amo po pet sati.

11. Imas pravo da izrazis svoje misljenje tebre gdje god hoces. Ja sam samo rekao da se divim ljudima koji imaju živaca da ovo gledaju, nista ruzno, samo licni utisak. Ako hoces pobrisacu postove.

12. Pa i ja iznosim svoje mišljenje na tvoje mišljenje :)

13. Шта је, Маса опет зајебао?

14. Zavrtio se na prvoj krivini pa mu zapeo bolid u petoj brzini.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.