Prijava

https://www.youtube.com/watch?v=GnXsRffhDXI

ova budala se lupa i u jebenom indiju ahahahha kakva prejaka lobanja obožavam ga

Baš ga volim zbog njegove sirove brzine, predobre kontrole bolida i previše agresije. Jbg, ta agresija ga je koštala zilijardu puta ali je makar mudaš. Ko igra za raju i zanemaruje taktiku...

Evo je i doktorska disertacija svega nacedenog, brzine, kontrole i agresije u 4 godine nemijenjanoj Arrow šasiji i sa polovnom Hondom.

EDIT:
Ipak je bila samo polovna honda kada se malo premislim, Arrow šasije su vozili 2006. godine sa promjenama za tu sezonu ali zastarjela šasija realno, a 2007. su uzeli prošlogodišnje honde, prilagodili ih pravilima i nalijepili na njih Super Aguri.
Inače, zanimljiva je priča o super aguri bolidima 2006. godine, kupili su od arrowa šasije, jedna od njih je bila izložena kao eksponat na aerodromu u Melburnu, prepravili, stavili motor i mrš na stazu xD
https://www.youtube.com/watch?v=c0Z7RQO2xyQ

Pa svi završe u manjim cirkusima kada prestare za formulu, vozači formule moraju biti fizički besprijekorni da bi vozili to što stariji čovjek teško da može ispratiti.
I jedan od najvećih, Mika Hakinen, poslije F1 je otišao da vozi finski reli pa završio trideseti i onda vozio dojče turvagen masters, a u Amerikama su NASCAR i CART/IndyCar daleko popularniji od F1, uzimao je Takuma opasan keš za to.

Ma znam sve to, samo sam dovršio tvoju rečenicu no posle si dodao ostatak i jbg ispade glupo

E, kad ste pomenuli te lude vozače, robert kubica je solidno lud, reli je vozio dosta dugo posle f1 i one povrede, sad mislim da je opet u f1 kao neki treći vozač ili sl., ne znam u kom timu, zauber možda ili tako nešto

A nisam imao nameru da ti pametujem i da tebe sada nešto napadam, samo ostavljamo budućim naraštajima koji budu čitali ovo kada legende sajta okupe novu snagu da pročitaju nešto zanimljivo.

Gledao celu trku, sa sve f1 šouom sat i po pre toga.
Rikiardo izdominirao. Najbolji vozač u f1 ikada. Sena, Šumi i ostali boranija za njega. Nikada ga nisam video da sjebe prestizanje, a uvek ima poteze sa najviše muda. Ni točak da mu zablokira. I to radi više od svih drugih. Dogodine u Ferariju.
Josovo derište se opet izblamiralo. Ako uspe da se dozove razumu, RBR bi mogao da uzme titulu ove godine.
Ferari opet implodirao, Mercedes imao sreće, Botas imao par blistavih trenutaka ali Cukić je opet prevladao u njemu.

Inače najzad dobra sezona, sve tri trke su bile odlične i svaka od njih je pobeđena mešavinom riskantne strategije i sjajnih poteza na stazi.
Dokaz da nema veze za halo i kako bolidi izgledaju, dok god su trke dobre i napete.

Fors Indija i Vilijams propo.

Meklaren i glupi Alonzo sada su se već stopili u mediokritet. A realno bi trebao da bude sedmi.

Reno i dalje tiho postaje sve bliži vrh timu.

I naravno sportski pozdrav za mog zemljaka Hartlija, sledećeg šampiona ili barem sledećeg Buemija, koji je završio na sjajnoj poslednjoj poziciji.

MultiChipmunkED
Какав Сена црни. Сви знамо да је после Алберта Аскарија Ф1 кренула у погрешном правцу.

Makaronac
Kakav Albert crni. Svi znamo da je posle Đuzepe Ferine F1 krenula u pogrešnom pravcu.

Ridam

koji je završio na sjajnoj poslednjoj poziciji.

Oplako sam

Ahahah koliko je lud red bul, obojica, i rikardo i ferštapen

Malog Ferštapena bukvalno treba išamarati.

Vozaci formule smrsaju 5 kila za jednu trku

Vozaci formule smrsaju 5 kila za jednu trku

Kao da sam čuo to negde, može biti.

U Australiji ima jeftinih redbul dresova trenutno :)))

Au ala je Botas počistio pod sa svima... promenjen čovek ove godine. Pustio bradu i shvatio da više nije dečko nego čovek. Hamilton 25 sekundi iza. Verštapen odličan treći, sekund iza, sjajan povratak Honde. Ferari daleko iza, zajebali setap izgleda.
Nego koja vajt supremasi scena na podijumu, plavooki Finac koji je u stvari Rus nadmoćno stoji nad Hamiltonom, a minut ćutanja ide NE za ljude koje je Australijanac izmasakrirao pre dva dana, o čemu se reč nije zucnula, nego za Čarlija Vajtinga.
Premda, s druge strane komentatorski vajt supremasi je narušen, Ted Kravic pomeren da radi reportažu sredom, a zamenio ga multi-kulti Karim.

Sta ima F1 sa ubijenim muslimanima pa da se drzi minut cutanja?

Nema F1, ima Australija.
Ali razumem ih, nema većih nacista na svetu od belih Ozija, Evropljani i Jenkiji su sitna buranija za njih.

formula 1 jedan od retkih tih povecih sto sa vremenom ide u kurac umesto da postaje popularniji ili bolji