Formula 1

1. sve ide ka tome da ce (u svrhu stvaranja amorfne mase umesto mislecih i slobodnih ljudi) dobar deo sportova u kojima su moguce povrede ili pogibije biti ukinut ili sveden na negledljivost.

2. Vidi ga ovaj mali vucic. Ovi ljudi vec dovoljno rizikuju vozeci i po sasvim normalnim uslovima i nema potrebe da se po svaku cenu dodatno rizikuju njihovi zivoti koji su svakako vredniji od zivota nekog random prodavca duvana iz azerbejdzana koji zeli da vidi krv suze i znoj da bi mu zivot bio bar malo ispunjeniji na tih 2h.

3. slobodoumni misleci covek koji na nekoliko strana analizira koliko Davidovac i ostali igraci zvezde imaju godina, aj bezi debilko

4. Ja mislim da je najbolje da se ukinu sve evropske trke, i brazil i bilo gde gde moze da padne kisa i od sad iskljucivo da se vozi u abudabiju i kataru i tako to.

5. Jer zajebano je kad iznenadi kisa tako u belgiji, jbt prska ceo dan pobogu

6. I sta se tu trkaju, rizikuju sudare, lepo proglasis mercedes za sampiona na pocetku godine i svima lepo, sta sad stavljaju tu glavu u torbu bez razloga

7. Kenjas kelte, normalno da nece bespotrebno da rizikuju zivote igracima od kojih na kraju krajeva i zaradjuju, dovoljno je rizicno i bez toga, pogotovo na tim zajebanijim stazama

8. jeste. ali sa druge strane, kad se malo presaberem, nekako svi ginuli u idealnim uslovima, kad mozes u krivini da picis 300+, pokusavam da se setim ko poginuo u isklizavanju po kisi i ne ide mi.

jedini rizik koji su imali danas je da polome formule. a i mogli su da voze jedno 10ak kruga iza sejfti kara i napravila bi se suvlja linija, jer je jebena formula, a kisa nije bila tropski monsun nego jebena kisa najnormalnija.

9. rizikuju zivote igracima

baci bolid da se igramo

10. i nemoj da mislis da sam ja sad nesto na foru gladijatora, daj da vidim krv, nije uopste tako. ti sto ih cuvaju sad ce prvom prilikom kad se i nova publika, azijati i ostali smore da polagano skidaju deo po deo zastite cisto da "zacine" malo.

smeta mi vise licemerstvo i otupljivanje f1, i cinjenica da im je skroz ok da stazu kao sto je spa ostave ljude da gledaju u prazno, ni da pokusaju, sejfti kar jebi ga, vozi iza pa vidi jel ce moci u nekom trenutku, jok, necemo da vozimo, polomicemo krilo na bolidu ili daleko bilo upuvace se motor iza sejfti kara.

al zato cemo gledati veliku borbu po pustarama i abudabijima gde je sletanje sa staze kaznjeno ne travom i gumama nego sa 10s u pitu jer u principu i ne mozes da sletis sa staze jer je asfalt do horizonta, staza nacrtana samo.

pa da ga jebem.

11. čelt - tužan je što mu propala nedeljna razonoda

12. Jer zajebano je kad iznenadi kisa tako u belgiji, jbt prska ceo dan pobogu

Na stranu cak i da se vozaci puste da voze - nista se apsolutno ne vidi na tv, ne vidis bolid, 80% ekrana voda i magla, bukv nema logike to sto pises cak i da stavimo po strani bezbednost.

Koja je poenta trke ako ne mogu da gledam i uzivam, sta samo da bi dokazali kako su muskarci treba da ih pustimo da se vozikaju u krug sa glavom u torbi. Nisam to ocekivao od tebe, potpuna nebuloza. Vrv nit pratis nit volis f1 pa zato i to pises.

Od bombasa npr vec ocekujem bljuvotine, on ne moze da dobaci dalje kao potomak plebsa sa dna kace kojima je highlight godine bio kada jedan rob tracanin prospe drob drugom robu u areni, tek onda ode kuci sretan, zadovoljan i ponovo moze da ima erekciju

13. 1996: https://www.youtube.com/watch?v=MSkLILrgrpY
    kisa, voda se bukvalno vidi po stazi, voze celu trku po mokrom, nista se ne vidi ispred, pobedi sumaher.

2021: https://www.youtube.com/watch?v=FBmHA6HS4c4
    ali ne mogu da vozyyyyy, kliza se

14. sta se bre ne vidi jbt, sve sto treba da urade je da obrisu kamere, ostavili namerno snimke sa mokrih kamera da izazovu dramaticni efekat kao gle kako mokro.

15. Fina prozivka bombasa scouser, lajk

16. Vrv nit pratis nit volis f1 pa zato i to pises.

nemoj jesti govana. pls.

17. Onda si sigurno gledao ovogodisnju trku u Imoli gde je bilo i kise i gde je staza bila mokra pa su pustili da se vozi.

18. Da ti skratim muke ako ne vidis razliku, pustili su jer nije bilo toliko kise kao sad da se na ekranu vide tri piksela formule. Ako ti ni sad nije jasno predji na ultimate fight, to imas krov nema kise a krvi do koljena

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.