Formula 1

1. Hajnc Harald Frencen

2. sve bilo bolje dok te zanimalo jbg.

3. Nigel Mansell - najbrzi brkovi na stazi

4. da, jer IQ totalno definise interesovanja i navike.

tvrdiš da bi Miša Vacić možda radije čitao Hegela nego mirisao vepru dupe i da je to teško pretpostaviti?

5. poredis vepra, hegela, interesovanje za formulu 1 i iq. trebao bi da napises knjigu o tome

6. prosta pitanja očekuju prost odgovor, ne palamuđenje kao i obično

7. jeste jeste, sve je prosto. sva istina i sve sto ti treba moze u jednu knjigu da stane.

8. Ovo je vec najuzbudljivija sezona unazad 5,6 godina. To dosta govori o f1, nazalost. Konacno red bul moze da parira mercedesu po brzini, i ima neke neizvesnosti do samog kraja. Proteklih godina jeste bilo uzasno, mercedes kvalifikacije i trka 1 i 2 mesto zagarantovano.

Sto se tice vozaca, najgotivniji mi je Noris, klinja koji je u istom bolidu oduvao jednog veterana F1, Danijela Rikarda. Trenutno je najbolji od ostatka sveta koji cine Luis, Botas (ni kriv ni duzan) i Max.

Od najodvratnijih vozaca tu je svakako neprikosnoven Nikita MazeSpin, tata mu kupio mesto u bolidu jer je glavni sponzor Haasa, blamira se svake kvalifikacije, izlece sa staze, kasni po 1-2 sekunde za Mikom Sumaherom, a u trkama zaostane i do pola minuta, minut, ako uspe da zavrsi trku uopste. Vec ga je jedno 10tak vozaca nazvalo idiotom a tek je proslo 3 trke, ko zna mozda ga do kraja sacekaju stanglama iza nekog coska i olupaju mongoloidnu glavudzu.

9. sereš da šumaherovov sin vozi f1?!

10. lol, sad sam video, kolko nisam u toku jbt

11. Da da, Mik je Mihaelov sin a sin Ralfa Sumahera se zove David i vozi u f3, naravno mnogo je manje talentovan nego Mik, a izgleda vise nego Mazepin ahha

12. Ovi ce da otkazu trku i nece da voze jer pada kisa i nece da stane???
    Sta ce da bude za par sezona, trkaju se samo na pravcu do 100kmh jer krivine opasne?

13. To nisu najbolji uslovi za vožnju. I sam to znaš.

14. Dobro celt vidim da si opasan momak, ti bi vozio ovde bez problema :D

Ova staza je izuzetno opasna, bilo je dosta smrtnih slucajeva, povreda, juce je Noris razbucao bolid u drugoj krivini tako da je odluka razumna. Bukv niko osim onog ko je vodeci ne vidi nista, cak se ni na tv nista ne vidi, sta da gledas leba ti, maglu

15. Ja ne bi vozio formulu 1 ni 10m ali sa druge strane ne dobijam 100ak mil godisnje da to radim.

Kapiram ja da je opasno, ali bilo je trka i bilo je kisa. Mozda i vecih od ove.

Ovo mi je mala novina realno.

16. Da li si ti upravo dosao do zakljucka da zato sto zaradjuju 100tak mil godisnje treba da izloze svoj zivot smrtnoj opasnosti ili? Da, bilo je trka, bilo je kisa, bilo je smrtnih ishoda i povreda pa su ljudi skapirali da je bolje odlozilti, podeliti bodove ili tako nesto. Svakako niko normalan ne bi voleo da gleda 80% ekrana prekrivenog maglom i kisom

17. Ispade kao da njkad nije vozena f1 po velikoj kisi pa je sad u belgiji nevidjen pljusak, koji se nikad nije desio recimo u brazilu ili na jos jedno 50 staza

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.