Prijava

Hajnc Harald Frencen

sve bilo bolje dok te zanimalo jbg.

Nigel Mansell - najbrzi brkovi na stazi

da, jer IQ totalno definise interesovanja i navike.

tvrdiš da bi Miša Vacić možda radije čitao Hegela nego mirisao vepru dupe i da je to teško pretpostaviti?

poredis vepra, hegela, interesovanje za formulu 1 i iq. trebao bi da napises knjigu o tome

prosta pitanja očekuju prost odgovor, ne palamuđenje kao i obično

jeste jeste, sve je prosto. sva istina i sve sto ti treba moze u jednu knjigu da stane.

Ovo je vec najuzbudljivija sezona unazad 5,6 godina. To dosta govori o f1, nazalost. Konacno red bul moze da parira mercedesu po brzini, i ima neke neizvesnosti do samog kraja. Proteklih godina jeste bilo uzasno, mercedes kvalifikacije i trka 1 i 2 mesto zagarantovano.

Sto se tice vozaca, najgotivniji mi je Noris, klinja koji je u istom bolidu oduvao jednog veterana F1, Danijela Rikarda. Trenutno je najbolji od ostatka sveta koji cine Luis, Botas (ni kriv ni duzan) i Max.

Od najodvratnijih vozaca tu je svakako neprikosnoven Nikita MazeSpin, tata mu kupio mesto u bolidu jer je glavni sponzor Haasa, blamira se svake kvalifikacije, izlece sa staze, kasni po 1-2 sekunde za Mikom Sumaherom, a u trkama zaostane i do pola minuta, minut, ako uspe da zavrsi trku uopste. Vec ga je jedno 10tak vozaca nazvalo idiotom a tek je proslo 3 trke, ko zna mozda ga do kraja sacekaju stanglama iza nekog coska i olupaju mongoloidnu glavudzu.

sereš da šumaherovov sin vozi f1?!

lol, sad sam video, kolko nisam u toku jbt

Da da, Mik je Mihaelov sin a sin Ralfa Sumahera se zove David i vozi u f3, naravno mnogo je manje talentovan nego Mik, a izgleda vise nego Mazepin ahha