Formula 1

1. Vozaju žene bolide opasno

2. gledao sam lajv sve to sa caletom. prost, sena, i najbrzi brkovi na svetu, mensl.

Lol what a time to be alive ;)

Ja preko tjuba, dokumentaraca al nije to to. Sena je izgleda imao neku cudnu harizmu, usao u legendu odmah nakog sto je poginuo, njegov najveci rival Prost mu nosio sanduk fazon ( sad imam onaj meme u glavi kako crnci nose sanduk hah), kakav rivalitet ali i kakvo postovanje.

Danas navijam iskljicivo da ser Hamilton izgubi

3. Ja od Mensela nisam navijao za vozača, samo za Ferari. Ne volim ni ja Luisa ali mislim da je goat, jebi ga. Najbrži i najpametniji od svih. Pratim od Doningtona ‘85. Jedina trka koju sam propustio od tada je Imola ‘94. Kada su poginuli Sena i Racenberger. Bio na avionu pa nisam gledao.

4. zanimljivo je da sam i ja navijao za mensla. senu nisam voleo. kao ni kasnije sumahera i posle njega hamilton. izmedju nisam gledao jbg

nakon sto je proslo vreme imam lepa osecanja i misljenje prema svima njima, i to ne ono o pokojniku sve najbolje, nego iskreno kao nesto sto ti nedostaje iz detinjstva kolko god bilo glupo.

to je ono sto sam pricao jednom ovde, razlika izmedju bivanja uzivo u nekom dobu i pravljenja misljenja na osnovu prica iz istorije (mislim da bese kad smo pricali kako su bed bojs najbolja ekipa ikad) i kako bi bas za njih navijali, a niko ziv ih nije uzivo gledao.
    ne mozes da izazoves osecanja prema necemu retroaktivno, samo misljenje.
    a posto sam tad bio dete manje vise, prema svemu tome mi nije ostalo neko istorijsko misljenje nego samo osecanje. misljenje sam izgradio kasnije.

inace, kolko god blesavo izgledalo, secam se tacno gde sam gledao trku kad je sena poginuo i sta sam radio i sa kim sam bio posle toga, i neke detalje sta smo razgovarali posle sa ostalom decom tu u ulici a imao sam svega 10ak god tad i malo stvari se secam u detalje iz tog perioda danas. big dil bio dogadjaj jbt, decja trauma.

gledalo se bre tad to na veliko, nije bilo ko danas nas trojica ovde i azijati.

5. Nekad je sve bilo super XD

6. ne bas, dosta toga je bilo sranje. ovo bilo bolje

7. Uvek sam voleo Ralfa Šumahera jer je bio u senci, valjda sam takav da uvek odaberem slabiju stranu tj to je jedini razlog jer malo toga znam o njemu
    Plašim se da je Sena Ipče Ahmedovski i Toma Zdravković
    Prosek koji je poginuo mlad pa eto ajde da ga pominjemo
    Jašar je kvalitetniji pevač od Ipčeta da nešto lošijim pesmama
    Toma je udarao na emociju bio boem ako mene pitate čudak al eto dao 5 k maraka ciganki u kaka legenda

8. de sena nije bio dobar brate, osnovno je pravilo da ako je vozac dobar na kisi (otprilike na ovoj na kojoj danas nece da voze), kad prednost automobila ode u kurac, da je tehnicki dobar vozac. i moze da se pogodi koji su najbolji vozaci tu - hamilton, sumaher i sena.

za senu, i kasnije sumahera se znalo, pa makar vozili slabiji auto i bili pri sredini. nakvasi se staza, prestizu sve ispred sebe i stizu prvi.

ja sam recimo mislio da je prost tehnicki bolji vozac, razumniji itd, da sena pobedjuje na agresivnost kurac palac (to mi rekli), al nema veze sa zivotom to. da nije poginuo zaredjao bi ko sumaher, odnosno gledali bi dobrih 5-6 godina ako ne i vise sumaher vs sena rivalstvo, gde mislim da bi sena poprilicno okrnjio uspehe sumahera - mozda kasnije i ne bi sumaher dobio status koji je dobio u ferariju da dominira, za sta mi je krivo.
    ne zato sto mislim da sumaher ne zasluzuje da se kaze da je najbolji vozac, nego sto nije imao prilike da vozi malo vise protiv najboljeg protivnika.

9. inace hamilton je verovatno goat tu

10. Sena je bio u to vreme sličnog planetarnog statusa kao Džordan i Tajson. Iako ne toliko rezultatski dominantan (više faktora ipak utiče na F1) kao i ova dvojica, ne može se stići do tog statusa ako ne zadivljuješ svet svojim umećem. Paklen vozač, čak ga doživljavam kao top 3, baš među ovima koje Celt ističe.

11. Celte samo lud čovek može da kaže da je loš, daleko od toga.
    Hamilton mi je nekako Federe a Šumahera sam zamrzeo kad ga je kolega 300 metara pred cilj pustio da pobedi, bio je iza njega
    Mada razumem i to jbg

12. de federer brt, englesko cigance iz srednje engleske klase koji je pobedjivao redom sve tatine sinove i milionere koji se trkaju :)

13. ako trazis paralelu - tajger vuds

14. al moze da se vidi koliko je f1 izduvala vremenom po tome kakvu je globalnu popularnost imao sena (i babe znale za njega da najbolji), sumaher (i tetke znale za njega za najbolji) i hamilton (aaa, to onaj sto se trka, jel on bese pobedjuje)

15. Ne volim ni ja Luisa ali mislim da je goat

Kad se Luis pojavio i kad mu je u ruki sezoni izmakla titula za 1 bod pomislio sam - ovo je buduci Sumi, goat.

Kad je sledede sezone, 2008 uzeo titulu reko to je to.

Kad je 2016 izgubio titulu od mrtvog Rozberga poceo sam ozbiljno da sumnjam u njega i nekako svake sl godine sve vise i vise mi se gadio, raspali Botas je precesto umeo da ga pomete u kvalifikacijama pa mu se posle sklanjao u trkama, preocigledno ga favorizuju..ne znam meni to nije goat material.

Nova nada Max Verstapen

16. raspali Botas je precesto umeo da ga pomete u kvalifikacijama pa mu se posle sklanjao u trkama, preocigledno ga favorizuju..

ocigledno nisi gledao mnogo sumahera, barikela i masu? :)

to je od sumahera krenulo. pre toga uzme najbolji auto oba najbolja vozaca, svi oce voze najbrzi auto i oni hoce medjusobno oci da si povade a kao timske kolege.

nema to sad, kad jedan krene da pobedjuje u najbrzoj formuli drugi dobija zadatak da pomaze, nema ni da se primirise riziku da se pokolju pa da upadne neko treci sa drugim autom koji sporiji.

17. pazi gledao sam kao nesto ali bio sam bas klinac i slabo se cega secam. Znam naravno da je Barikelo morao da uspori pred cilj da ga Sumi obidje itd ali nemam jasno secanje na bilo kakve bitnije detalje. Od duela Sumi Alonso pocinjem da pratim i nisam prestajao bukv.

Da smara me to ali to su prosto timske naredbe, sigurno i taj Botas zeli vise da pobedi Hamiltona nego leba da jede ali ako izgnorise timsku naredbu Valtteri its James ode on nazad u Vilijams ili tako negde. Iz tog razloga ne mogu da krivim vozace, sta da rade..

18. Haha znam ovaj klip

19. skauzer, niko ni za sta ne krivi vozace. Ceo cirkus je postao “puno price a malo akcije” sto publika i vidi

https://youtu.be/OW7JJyPLXSY

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.