U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Hahaha tačno
Prsti sezona
Botas sa zadnjeg na trece, ferstapen i hamilton ko ovnovi, ni jednom ne pada na pamet da popusti (najzad neko kompetitivno prvenstvo), i riciardo pobedi :)
U principu sve sto hoces od trke.
Bas mi drago za riciarda, cele sezone se muci sa autom, kolko sam citao, totalno ne odgovara njegovom normalnom stilu voznje a on nikako da ubaci u naviku iako zna tacno sta treba da radi, sto cini se da je najzad uspeo.
Nadam se da u narednoj sezoni meklaren pocne najzad i da pobedjuje
https://ibb.co/42RR2Lj
He, ladno kaznili ferstapena za ono. Formulo 1, taman postanes zanimljiva, i odmah moras da uradis neki supacki mercedesoulizivacki potez.
Da da, ludilo. Eh kad bi uvek bilo ovako neizvesno, 2 meklarena na podijumu, max i luis DNF haha
Inace zasluzena kazna, iako ne podnosim primadonu LH44 realno je Max bio previse agresivan, luis je bio dovoljno ispred da ima "primat" u krivini, naravno mogao je luis ostaviti malo vise prostora ali time bi ugrozio svoju poziciju tako da su i epilog borbe u krivini i kazna vise manje ocekivani, jedino sto nisam ocekivao da mu max onako sedne na glavu, oreol spasava zivote def
skoro ko vakcina ba dum tsss
Ima neko link neki gde mogu da pogledam trku?
I link za gledanje Djokovica isto
Nisu dobre ove kazne tek tako da se razbacuju za svaki poluprekrsaj i sivu situaciju. Ubijaju malo trku posle, svi se paze da ih ne kazne.
Verstapen jeste malo krivlji ali ne “oduzmi mu 3 mesta”. Trkali se jbt, ni jedan ni drugo da odustane i to im je to, milion puta vidjeno. Jel to da im branis da ih kaznjavas?
uf vrv nemas SK da premotas..ja ne znam de bi mogao, jedino na tjubu highlights ;/
upravo je to razlog, stvari se izmicu kontroli morali su da ga kazne, fora je sto bi vrv da su nekim cudom nastaivli trku max dobio 10 sec ili tako nesto, ali posto su dnf kako da ga kaznis, realno ovi iz mercedesa bi se popeli ovima iz FIA na glavu da je bilo nikom nista, tako da ono..ja sam ocekivao cak 5 mesta da ga pomere, prosto je bilo nerealno da bude na kraju "ok trkala se deca".. ne moze ovakakv incident proci bez kazne, kao sto je luis dobio 10 sec u silverstonu, sad moze da se diskutuje dal je trebala vec il manja kazna.
ako nista max je ovde zaradio 2 boda vise, ovo je bila staza gde je merc skoro pa nedodirljiv, vec su upisali poene..mislim botas sa poslednje pozicije na 3-ce mesto, nerealan tempo
Ma neka ga je usrao Verstapen, nek jede govna Hamilton vise, majmuncina primadonska
+++
Jebem li ga, da se ovako kaznjavalo, sumaher bi imao bar 3-4 sampionata manje :)
A i jos poneki.
Nema neke potrebe jbg, dok ne vidis da neko bas nije namerno nekog “removao”, pre ni za to nisu. Kaznjavas za sve, ko da voze kroz naselje jbt.
Sad malo skrati krivinu, izadje van, penalti. Postoje provereni nacini da se ovaj penalti na licu mesta izvede, uglavnom peskom ili malo visim ivicnjakom.
Sto i jeste prednost starih evropskih staza u odnosu na ove asfaltne piste po pustinjama danas
HAMILTONE BIO SI VISE OD TRNA U MOME OKU PROKLET DA SI
Koliko je ovo jajarski sport (?), izlazi debilko iz bolida i hladno prolazi kraj hamiltona ono ni da ga pogleda dok istovremeno u timu Mclarena slave haha
A ocekivano da ga kazne jer jebeni britanski lobi.
Zao mi sto lekler ne moze bolje jer vozi onaj crveni kurac, sve u svemu f1 opet gledljiva
I da, JEBI GOVNO BRITANSKO I ONAJ RASEL TAKODJE MULAC NEK GA PUSI
Da nije bilo hejloua bez glave ostao bi LH44, da li ste svesni