Formula 1

1. Kotrljala bi se kaciga poniže kurve grande

2. Ali Deni Rik pije penušavo vino iscipele… pijan sam

3. I niko fala da mi kaže što sam otvorio ovu temu 2009 kad je Bron stupio na scenu, ojebao i odjahao u legendu

4. Halo ruzan do jaja al eto kao radi poso, grozan bi bio ubiven jadnik u onom kurcu od bahreina valjda

5. Halo spašava živote to je on on to radi

6. Mene zanima je l postoje ljudi koji navijaju za meklaren tipa, ZA FERARI SE NAVIJA U SRBA

7. Luis prvi kenjao da je halo ružan jel ti sada ružan a pička ti materina

8. Ja bih rekao da Srbi više cene meklaren tradicionalno, onda opet ja sam tifosi iako sam kiwi, izdao sam kiwi brend eto kakvo sam djubre

9. Meklaren > Ferari

10. Zasto neko ide da gleda trke Formula kad prodju za 1.5 sekundu i to je sve za taj krug.

11. Puši govno ejduse

12. Da nema haloa ne bi vise gledali sad ovog govnjivka kako kmeci, prenemaze se i kleci za black lives matter

13. All lives matter, regardless if ur black, brown, yellow, red or normal

14. Chad Kultard vs virgin Masa

15. Ja mislim da je sad Nole bitniji od nekog tamo Sumahera.

16. Udariću te snažno.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.