Prijava

Saću promenim avatar u Najdžela

Taj Najdžel neki opasan dasa a?

Doveo je moju seksualnost u pitanje… ti brkovi…

Neko pomenu ranije kultard chad.
Nije gledao mensla.

https://www.reddit.com/r/formula1/comments/pmtwub/the_halo_has_been_vindicated_again/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf

Skeri shit.
Dosta puta su ove tange odbijale gume i recimo kad se zabiju u nesto odbiju delove koje bi odvalili vozaca u kacigu.
Dosta toga ne bi bilo “ubi ga na mesto”, kacige su poprilicno proverena i efikasna zastita, al nesto bi bilo. Halo spasio bar jedno 10ak potresa mozga kolko sam video do sad. U najboljem slucaju, Hamilton bi od ovoga propustio jos par trka zbog povrede vrata. U najgorem, invalid il mrtav.

I spasilo 100% Grozana da izadje ziv posle onoga.

+1

Kolika je guma u stvari lol

Al stvarno kad pogledas ovu sezonu, ham mogao da ubije max u silversonu, max mogao da ubije ham u monci, u oba slucaja namera nije postojala ali tako se potrefilo

kakva sezona, zamisli u poslednjoj trci se odlucuje sampion juju

Sa venčanja Hamiltonove leve i desne noge.
Inače ovo je sa neke modne gale za koju je karta u desetinama hiljada funti, Ham kupio karte za mlade crne nade modnog dizajna. Trigeruje se što ga je Fetel preduhitrio sa lgbtq+ woke aktivizmom, kako se neko usudjuje da bude više woke od LH.

Dr helmut marko aka Mr Grumpy

Niko da prokoment rusiju

Još jedna odlična trka. Da nije bilo kiše na kraju sumnjam da bi LH prestigao Landaru, jer je potonji imao neverovatnu brzinu na pravcu a i LH ne bi mnogo rizikovao jer je Maks bio zaglavljen na 7. mestu u toj fazi. S obzirom da su sve trke u Rusiji do sada bile mega-smor, ovo je prijatno iznenadjenje.
Uvek su ove sezone pred promenu pravila najbolje, jer tim koji je najbolji zaustavi razvoj da bi se prepustio sledećoj godini i imao prednost u razvoju nove ere, a ovi ostali pokušavaju da iskoriste tu jednu šansu da ih stignu i pobede.
Meklaren definitivno napravio ogroman korak u napred. Rikiardu trebalo malo vremena da se dozove ali sada sa dvojicom odličnih vozača i sjajnim bolidom ne bi trebalo da im bude teško da pobede Ferari. Lekler nije nešto posebno iskakao sa novim motorom, Sainc treći na sreću uglavnom. Strol opet šilja, presmešno je bilo kada je Fetel nakon trke pričao sa tata-Strolom, kao 2 odrasla čoveka.
Maks ne bi trebao da ima problema da odavde pobedi sezonu, ali LH je stari lisac od stotinu pobeda i tu kapa mora da se skine.

jel verstapen odradio kaznu od 3 mesta ovom trkom?

naredne sezone ocekujem tipa vilijams i meklaren borbu za prvo mesto :)

Odradio je i za promenu motora i za jahanje Hamiltona u Monci. Sećaš se kad je Meklaren pre 3–4 godine imao one noćne more s Hondom i Alonsom, toliko su motora morali da menjaju da su dobijali po 30-40 mesta kazne i sve odrade na jednoj trci.
Sledeće godine očekujem da Ferari bude mnogo bolji, ali ponajviše Aston Martin. Kupili su novu fabriku, novi aero-tunel, gomilu inženjera iz Mercedesa, Toto ima deonice kod njih, praktično imaju šta hoće od Mercedesa i papa-Strol je opasan igrač.
Premda i RB nije naivan. Samo što će Mercedes ipak najverovatnije da ih sve sjebe jer će ozbiljno da shvate sezonu za razliku od ove lol
O da - povlačim što sam rekao da je Sainc na sreću bio treći, ojebao je trku ustvari, svaka čast, bio je u vrhu svo vreme.

E al Sainc ima vise poene od Leklera, to bas nisam ocekivao..A Lekler prosle godine pocistio Seba. Its me Lekler je sampion F2, dakle veliki talenat, izgleda da sam mnogo potcenio Sainca, mislio sam da ce i on biti pociscen.

Trenutno najgori second driver u F1 perez, change my mind

Složio bih se da nije pobedio Monako i da zaboravim na Jukija i Nikitu.
Ali da, Max čedsplejnuje svim timskim partnerima i to je tačno.

Mazepin i Stroll su dokaz da je bez obzira na talenat sve u zivotu moguce ako si dovoljno uporan, vredan, imas viziju, strpljenje, cilj i par milijardi $.

Dobro Strol je barem stekao neko poštovanje rezultatima i deluje kao podnošljiva pojava za razliku od Mazepina.