Formula 1

1. Ima, u Ušću.
    120 evra 15 minuta

2. Gosn Ejdus, da niste vi slučajno Rubens Barrichello?

3. Mercedes je bio Bron je bio Honda je bio BAR. Nikad Tojota.
    Vrati se na prvi post ove teme za pun istorijat.

4. Ajmo Lekler.
    Samo šjutra. Rodjeni moj, mili moj Lekler.
    Samo šjutra.

5. Inače iz Formule E su se povukli Mercedes i Audi. Ipak je F1 chad i ostaće to dok god imaju Ferari i Monako.

6. Biće čupavo. Mercedes je pakleno brz u kvalifikaciji preko jednog kruga, ali u FP2 za vreme simulacije trke su bili sporiji od Hasa i Vilijamsa. Botasu je posao da torpedira Maksa i Lekler osvaja la-ga-no.

7. jbt na šta se ložite.

Praćenje F1 je kao posmatranje onog agar.io koji će loptica brže zaokrenuti i pojesti onu drugu.

F1 je od svih sportova možda i najbezličniji.

8. Pojma ti nemaš. Nego si nubara par ekselans pa ne razumeš.

9. teška, ne radi mi vratić dovoljno brzo u krivini da bi ispratio

N O O B
    O
    O
    B

10. Ti si onaj lik koji će da uleti medju Pakistance da im kaže kako je kriket gowno i da onda otrči dalje misleći se “koji sam ja meni trol”.

11. Ti si onaj lik koji će se primati na to u kojoj šasiji se nalazi motor nekog proizvođača i verovati da može isti takav drugi motor da pobedi u drugoj šasiji i kada pobedi ti ćeš pobedu prepisati motoru jer neko ga je vozio.

Ti veruješ u motor.

12. Nije poenta u prepucavanju, nego taj moušn F1, ni rts ga ne prenosi već milenijuma koliko je smor.

To random blejanje dok ženska osoba ne spremi ručak da bi se preživela ta nedelja.

A vamo kao pušimo fore brzi auti sport drvljenje kurca... fast food likovi piju te spike

13. Brate više žena gleda F1 nego fudbal ili košarku.
    Ta priča ne pije vodu. Sem toga mrzim brzu hranu. Volim brze automobile i brze žene hehe

14. bio sam sa ribom koja prati f1 nisi je mogao nedeljom iskuće isterati

15. Brate više žena gleda F1

Če, pa to ti samo govori u kojem si femi fazonu

A govori i da generalno nemaš ženu lololo, radije bi gladovao nego pojeo pljesak. Samo zato jer nema gde da ga kupiš. Pljesak.

16. Pa evo vrati se na prvu stranicu ove teme, kad je bilo još žena ovde doprinosile su otprilike pola ovoj temi.
    Moja žena gleda više zbog mene, ali žema mog ortaka koji je isto ložana kao ja nama objašnjava najdelikatnije detalje o aerodinamičkim smicalicama i šta je Kimi jeo za užinu pre nedelju dana.

17. bio sam sa ribom koja prati f1 nisi je mogao nedeljom iskuće isterati

Znam i ja te nubare naložene al to je ono da joj pustiš slagalicu i objasniš bio bi isi stepen naloženosti. Ne zna zašto to radi!

18. Carino znanje o F1:
    Marlboro je sponzor Meklarena. Ima i Ferari, oni su crveni. Sena bio dobar ali poginuo ibg. I Šumaher bio dobar ali mislim da je i on poginuo jbg

19. Moja žena gleda više zbog mene, ali žema mog ortaka koji je isto ložana kao ja nama objašnjava najdelikatnije detalje o aerodinamičkim smicalicama i šta je Kimi jeo za užinu pre nedelju dana.

Pitaš li se nekad koja žena pravi bolje obroke moj če vu.... naivčino ćoškasta

20. Che-Vu znanje o F1, Barni ćale a bi jebo Tamaru Slavica je mamara može..... ima tamo neki motor. E si vido Barni došo u Dubrovnik ima 100god ima dete šeta sa maskom na licu oću tako budem ĆAAAALEEEEEEE

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.