Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
+
:DDD
Kopi-pejstuj u VN Bahreina 2009. :)))
Au... Gvozdene. Sledeći put ću morati da stavljam i vremena u tabelu da bi se dovezao na tvoj nivo. :)
Rezultati kvalifikacija za VN Španije dolaze za tri sata. :)
"I jos jednom - veliki rispek Batonu za 3 prsta! :)))"
to on mene pozdravlja, rekao mi da će to biti pozdrav ako ga ukenja još jednom bude prvi :D
dobar je gvozdenov izveštaj, ali nisam zadovolja pažnji kju je posvetio veberu. veber je mnogo opasan tip jebote. mnogo je zajeban, a i zajebant je. vrh!
aj pa da vidimo to u nedelju. navijam za batona, ali bih voleo da bude recimo peti :))
Ferari jebe kevu na subotnjem treningu. 'Ajmo sad, smradovi! 'Ajmo protiv Maranela! Nisu ovo vise Tilkeove staze iz treceg sveta, ovo je sad Jevropa! D Ferari kantri! Jiii-haaa!!!
Vidimo se uskoro na kvalifikacijama. mnogosmojaki.com
Evo i kvota za Barselonu.Ali imate još čuku vremena da uplatite. :)
Za pobednika:
Baton- 3,00
Fetel - 5,00
Hamilton,Alonso-9,00
Rajkonen,Masa,Truli,Barikelo -12,00
Veber,Glok-15,00
Kubica,Rozberg-30,00
Hajdfeld-40,00
itd
itd
Seb Buemi-200,00
Ja ću realno da stavim 100 dinara na Buemija,a vi vidite šta ćete i kako ćete...
Inače,Meridijanove kvote.
No, no! Betting is bad for you. Bad Iron, BAD IRON!!!
Rezultati kvalifikacija VN Španije:
1. Baton
2. Fetel
3. Barikelo
4. Masa
5. Veber
6. Glok
7. Truli
8. Alonso
9. Rozberg
10. Kubica
11. Nakadžima
12. Pike
13. Hajdfeld
14. Hamilton
15. Buemi
16. Raikonen
17. Burde
18. Kovalainen
19. Sutil
20. Fizikela
Vidim najavljivana renesansa Meklarena i Ferarija po dolasku u Evropu je baš u jeku.
Ma Meklaren se klasicno blamira, rekli su da ce do Spanije biti tim koji se bori za pobedu. Hamilton je donekle odrzao rec, plasirajuci se ispred Buemija. Ali Masa ima najtezi auto od svih startera i smatra se za jednog od favorita. Zivi bili pa videli.
Sad tek pocinje klanje. Trci trci Batone, Masa ce te stici!
Jedna zanimljivost: film Terminator 4 je sponzor Bron tima za ovaj vikend. Jedva cekam film, a mislim da ce i Kristijan Bejl da bude na trci.
Postoji velika mogucnost da ce da pada kisa.
nista meklaren nista ferari , bmw kida iz senke... hehe iskreno se nadam, mada ce ova prva trojica da budu najozbiljniji za mesto broj 1 na kraju. ali videcemo...
Ahahahaha, evo i be-emveovljevog fanatika! :)))
Najzad da neko podrzava beznadezniji tim od Ferarija.
Pa 'el si normAlan ti, kakav crni BMW? Mario Tijesen ne izgleda previse pametno jos od druge polovine prosle sezone, kada je propustio sansu da ugrabi momenat koncentrisanjem na '08., (koju je mogao uz malo srece i da pobedi), umesto na ovu, sledecu sezonu. U kojoj se nece nesto 'leba najesti.
Rezultati VN Španije:
1. Baton
2. Barikelo
3. Veber
4. Fetel
5. Alonso
6. Masa
7. Hajdfeld
8. Rozberg
9. Hamilton
10. Glok
11. Kubica
12. Pike
13. Nakadžima
14. Fizikela
OUT: Raikonen, Kovalainen, Truli, Buemi, Burde, Sutil.
Ahahahahahahahahahahahahaha ne znam samo ko se sad blamira... Eh, Ferari i njihovi nadrealni proračuni.
dodje i ta evropa, i vidim ferari se preporodio.
samo, sledeci put ce valjda da se sete da sipaju gorivo u formulu.
bravo za vebera! baš je faca :D barikelo smara. hajdfeld bi mogao da se malo aktivira. veber i fetel da nastave sjajno kao što su i počeli.
Let it go,Felipe let it go...
Kakva simbolika...
Veber faca,da slažem se. :) Fetel opet iskusan ok plasman.Brauni dominatori...
A onaj jebeni Šilja Truli što je sjebao Buemija,pička mu materina. :D
hehe, jurio raikonen hajdfilda neko vreme... samo bih dodao da je BMW zavrsio sve trke do sada sa oba vozaca (valjda), dok se ferari ne moze ni time pohvaliti.
ja inace navijam za BMW ali tesko ce im biti ove sezone pored Brown GP-ja i RedBull-a. oni vode glavnu rec iako se ostali trude da ih sustignu. sto se tice konkretno ferarija, bili bi bolji da im je taktika malo bolja mada se oni, koliko vidim, ne zanimaju bas previse.
Da Rajkonen nije imao zajeb u kvalifikacijama, svasta je tu moglo da bude. Ali da baba ima elisu, bila bi helikopter.
Sta da kazem. Osecam se sumorno.
Sledeca trka je u Monaku, gde je Ferari klasicno los, a ionako svasta tu uvek moze da se dogodi. Kada bih stavljao pare na ko ce da je pobedi, to bi jos uvek bili ili Bron ili RB. I tako, prodje skoro trecina sezone, a vec kaskamo dobrih 60 i kusur poena iza vodeceg tima.
Ne vidim razlog zasto Baton ne bi pobedio i sledecu trku. I sve trke posle nje. Mozda ovo bude najdominantnija sezona od strane jednog vozaca ili barem jednog tima u istoriji. Cak i posle prve evolucije aerodinamickih sastojaka za ovu sezonu, Bron i dalje suvereno vlada, iako mu je recimo Ferari mnogo blizi, kao i RB.
Sa malo vedrije strane, Masa stvarno postaje kralj komentara za vreme trke. Prevod na srpski onoga sto je odgovorio timu kada su mu trazili da stedi gorivo bi otprilike bio "...AAA JESTE USPORI, KURAC!!!! 'ESTE NORMALNI BRE VI, VIDITE DA ME FETEL GUZI VEC 50 KRUGOVA"!!!