slažem se za masine komentare :D iako mi brazilci generalno nisu simpatični, masa pa posle njega i veber su ubedljivo najzanimljiviji drugari na pisti :)
1 Dzenson Baton - Brawn-Mercedes
2 Kimi Rajkonen - Ferrari
3 Rubens Barikelo - Brawn-Mercedes
4 Sebastian Fetel - RBR-Renault
5 Felipe Masa - Ferrari
6 Niko Rosberg - Williams-Toyota
7 Hajki Kovalajnen - McLaren-Mercedes
8 Mark Veber - RBR-Renault
9 Fernando Alonso - Renault
10Kazuki Nakadjima - Williams-Toyota
11Sebastien Buemi - STR-Ferrari
12Nelsinjo Pike - Renault
13Djankarlo Fisikela - Force India-Mercedes
14Sebastien Burde - STR-Ferrari
15Adrian Sutil - Force India-Mercedes
16Luis Hamilton - McLaren-Mercedes
17Nik Hajdfild - BMW-Sauber
18Robert Kubica - BMW-Sauber
19Jarno Truli - Toyota
20Timo Glok - Toyota
Kao sto se iz goreprilozenog veoma lako da zakljuciti, Hamilton je zesce zajebao kvalifikacije, poljubivsi zid u prvom delu. Ferari je definitivno doziveo preporod, a trebalo bi da imaju bolji start od Bronova, jer imaju KERS, tako da ocekujem pobedu od Kimija. Uz malo srece, Ferari 1-2. Ako i ovde Bron pobedi 1-2, e jebi ga onda vise:)
Inace, Fors Indija je jaca nego ikad, zahvaljujuci kiksovima BMW-a i Tojote. Sutil je ovde vec dve godine za redom veoma jak, premda ga je prosle Kimi pocistio sa staze pred kraj trke, dok je vezbao baletske manevre.
Baton ipak najvise zeli ovu pobedu, jer nikad nije osvojio Monako, iako je bio veoma blizu. Steta sto ce Kimi opet da nekome unisti trku, zlurado se nadam, buahahahahahaha!!!
Che, sad sam na HRT2 cuo nesto vezano za Aamerica's cup. Prica je o uvodjenju nekakvih sudija koje pomazu da pobednik bude svestan svoje pobede u trenutku prolaska kroz cilj.
Ukinuli mi ovi iz kablovske Sailing channel pa ne mogu da pratim :( Aj ako imas neke info na tu temu, otkucaj ne bilo ti zapovedjeno :)
Jeste da se ovde prica o F1, ali nisam hteo da otvaram novu temu za jedrenje :)
Brawn rules. Ubedljivo najaca (ustvari najuskladjenija) formula trenutno. A i vozaci... voze.
evo, reko sam ovde moje misljenje o trenutnoj situaciji u F1
http://vukajlija.com/formula-1/68887
I još jedno mučenje gledalaca i fanova formula zarad tradicije,parajlija koje sa jahti džaraju jaja i gledaju bolide kako jurcaju,zarad rojalističkog predavanja trofeja je završeno,Bogu hvala.
Serem se na Monako.Zanimljiviji sportski dogadjaj od VN Monaka je bilo koji meč Jelene Janković.
Rezultate trke neću da komentarišem,to za mene nije trka nego jedno obično proseravanje.
pocinjem da gledam formulu da bih video sta ce sledece ferari da uradi.
ubedljivo najjaci tim za sad. naravno mislim na ekipu u box-u.
slažem se za masine komentare :D iako mi brazilci generalno nisu simpatični, masa pa posle njega i veber su ubedljivo najzanimljiviji drugari na pisti :)
Kakav ti je bre to avatar?
@Fe: Tvoj odgovor se nalazi ovde.
Pa znam da je to on,zato i hoću da i meni uradi ovakav avatar!
Hahahaahahah...Što se zapuca mali nafurani peder u zid maloprije....
Rezultati kvalifikacija za VN Monaka:
1 Dzenson Baton - Brawn-Mercedes
2 Kimi Rajkonen - Ferrari
3 Rubens Barikelo - Brawn-Mercedes
4 Sebastian Fetel - RBR-Renault
5 Felipe Masa - Ferrari
6 Niko Rosberg - Williams-Toyota
7 Hajki Kovalajnen - McLaren-Mercedes
8 Mark Veber - RBR-Renault
9 Fernando Alonso - Renault
10Kazuki Nakadjima - Williams-Toyota
11Sebastien Buemi - STR-Ferrari
12Nelsinjo Pike - Renault
13Djankarlo Fisikela - Force India-Mercedes
14Sebastien Burde - STR-Ferrari
15Adrian Sutil - Force India-Mercedes
16Luis Hamilton - McLaren-Mercedes
17Nik Hajdfild - BMW-Sauber
18Robert Kubica - BMW-Sauber
19Jarno Truli - Toyota
20Timo Glok - Toyota
Kao sto se iz goreprilozenog veoma lako da zakljuciti, Hamilton je zesce zajebao kvalifikacije, poljubivsi zid u prvom delu. Ferari je definitivno doziveo preporod, a trebalo bi da imaju bolji start od Bronova, jer imaju KERS, tako da ocekujem pobedu od Kimija. Uz malo srece, Ferari 1-2. Ako i ovde Bron pobedi 1-2, e jebi ga onda vise:)
Inace, Fors Indija je jaca nego ikad, zahvaljujuci kiksovima BMW-a i Tojote. Sutil je ovde vec dve godine za redom veoma jak, premda ga je prosle Kimi pocistio sa staze pred kraj trke, dok je vezbao baletske manevre.
Baton ipak najvise zeli ovu pobedu, jer nikad nije osvojio Monako, iako je bio veoma blizu. Steta sto ce Kimi opet da nekome unisti trku, zlurado se nadam, buahahahahahaha!!!
A sto se tice avatara od Surovog, vidi se da seta dubricu a-la Baton;)
Che, sad sam na HRT2 cuo nesto vezano za Aamerica's cup. Prica je o uvodjenju nekakvih sudija koje pomazu da pobednik bude svestan svoje pobede u trenutku prolaska kroz cilj.
Ukinuli mi ovi iz kablovske Sailing channel pa ne mogu da pratim :( Aj ako imas neke info na tu temu, otkucaj ne bilo ti zapovedjeno :)
Jeste da se ovde prica o F1, ali nisam hteo da otvaram novu temu za jedrenje :)
Brawn rules. Ubedljivo najaca (ustvari najuskladjenija) formula trenutno. A i vozaci... voze.
evo, reko sam ovde moje misljenje o trenutnoj situaciji u F1
http://vukajlija.com/formula-1/68887
I još jedno mučenje gledalaca i fanova formula zarad tradicije,parajlija koje sa jahti džaraju jaja i gledaju bolide kako jurcaju,zarad rojalističkog predavanja trofeja je završeno,Bogu hvala.
Serem se na Monako.Zanimljiviji sportski dogadjaj od VN Monaka je bilo koji meč Jelene Janković.
Rezultate trke neću da komentarišem,to za mene nije trka nego jedno obično proseravanje.
Gvozden je ljut :)
Sa pravom, dodao bi. I ja zadremah negde na polovini trke :)
Pa to je Monako uvek bio... Borba za pol poziciju.
Nou koment.
ja sam zadovoljan, a trku naravno nisam gledao :D
Ahahaha, Gvozdene - pa gde se formula gleda strejt? Znas kako je meni interesantno bilo:)))
http://www.pocketgadget.org/wp-content/uploads/2008/01/lsd.jpg
Dobre kvalifikacije bile za VN Turske.
Ali izgleda da se samo Ferari popravio od onih "promena". Meklaren ga je ispušio. Pošteno. :)
imam osećaj da će nakadžima blistati sutra (top 7). barikelo neće završiti trku. hajdfeld u top5.
ne verujete?
:))
Since when you became psychic? :)
E pa, Surovi. Bio si u pravu za Barikela (ostale dve "predikcije" su total bullshit :))) )
Baton opet pobedio (what a surprise...). Fetel se zajebo već na startu i još više ga sjebala "strategija".
Ferari i Meklaren nevidljivi. Ferari, ipak, osvojio neke bodove, a Meklaren nije. :)
Najveći car na trci: Nelsinjo Pike. Baš je lepo bio pretekao Hamiltona.
Kubica - prvi bodovi.
Klasifikacija:
1. Baton
2. Veber
3. Fetel
4. Truli
5. Rozberg
6. Masa
7. Kubica
8. Glok
9. Raikonen
10. Alonso