Prijava

Hami u kanalu HAHAHA cigansko govno

Ne bi ga stigo mislim. Max kao da je cuvao gume dok ne stigne a onda na sve ili nista, na kraju mu pobegao.

Moguce, mislim bilo je nerealno da je odjedmom postao toliko brzi da ima 0,5 ili 1 sec po krugu, istopio je onih 9sec jako brzo. Nije nas Max navikao ranije da ovoliko cuva gume, vise je to Luisov stil, svaka cast, sazreo je i bas bih voleo da osvoji salataru hehe

Tactical win

A naredne 2 trke bi trebalo da vise odgovaraju rb i tu mozda moze da se stekne nedostizna prednost prdd nepoznanicu kao sto su katar i saudi arab koje mi deluju da po konfig staze vise odgovaraju coveku koji ima najodvratniji stil oblacenja na svetu

Koji animozitet medju LH i MV, Maks ga nije pogledao posle trke, kad se prskao šampanjac Maks odmah na onog svog iz Honde, Luis kao hehe da te poprskam malo za publiku - odmah Čeko se stvara izmedju njih. Zadovoljan sam dok postoji ovoliko mržnje i netrpeljivosti.
Nego ko je gledao pre trke, kad je Brandl radio grid walk i kao hoće da intervjuiše neke kvazi-selebritije i obezbedjenje u fazonu beži bre majmune ko si ti, a onda dodje do Bena Stilera i brat skroz dobar dan, pratim F1 godinama, biće super trka vidi se iz aviona, evo doveo i sina vidite ga kakav delija, nigde gorile oko njega, poštovanje za ješu.
A Toto posle trke kao kipti, a zna se da je prodao sezonu zbog sledeće godine.
RB jebe magare dok su mu noge u blatu.

Stiler me podsetio na nivo kurcobolje Fetelovog ćaleta u Nemačkoj 2019-te, kao sve neke zajebane njuške u grendstendu a papa Fetel sedi pored staze bukvalno na livadi gde se regularna raja skuplja, sedi sa nekim ortakom isto matorcem i tačno se vidi da ispijaju pivo polagano i ona spika zahladilo nešto ovih dana pu majku mu, kako žena deca, a evo ga ovaj moj mali ganja te automobile u krug, voli to, a dobar je ima neke pehare kući što je osvojio, nego šta ćemo da bacimo pod zub druže.
Mislim da ne zna ni koja je formula u pitanju.

papa Fetel :D

Kad se setim koliko ga nisam gotivio u onom njegovom mandatu u rb a sad mi je u top 3 glave u f1

Malo mi smeta ona njegova lgbt agenda, bas insistira na tome ali dobro no one is perfect

Koji krindz u komentima srblja na sportklubu.
Max vestappena zovu MINI a hamiltona STARLETA ahshahsha

Koji animozitet medju LH i MV, Maks ga nije pogledao posle trke, kad se prskao šampanjac Maks odmah na onog svog iz Honde, Luis kao hehe da te poprskam malo za publiku - odmah Čeko se stvara izmedju njih. Zadovoljan sam dok postoji ovoliko mržnje i netrpeljivosti.

mislim da verstapen od silverstona nema ni trunku postovanja prema hamiltonu. jebi ga, zavrsio u bolnici, ocigledno namerno izguran, a ovaj drugi pobedio trku iako "kaznjen". sjebe to malo odnose :)

i kad se popeo na njega posle, samo je prosao nije ni pogledao kako je. nisam ni ocekivao sad da ce da se prskaju i grle

Kad se setim koliko ga nisam gotivio u onom njegovom mandatu u rb a sad mi je u top 3 glave u f1

Meni je i u RB bio gotivac, prvo kako je prozvao da će da pobedi Moncu u Toro Rosu budjavom i pobedi je, a posle u RB uvek se radovao kao dete kad pobedi i bio pozitivac, jedino onaj multi-21 fiasko sa Veberom mu je bio crna mrlja. U Ferariju jadan oćelavio.
Sledeće godine Aston Martin će da jebe. Ove sezone su Mercedes i oni izgubili najviše jer imaju skoro iste automobile uključujući low-rake konfiguraciju.
Sledeće sezone se okreće novi list sa pravilima dizajna, a AM su vrbovali najbolje ljude iz RB i Mercedesa i imaju para da se razbacuju. Očekujem da budu u borbi za top 3.
Samo da se ovi moji klošari iz Maranela saberu najzad lol

Izgleda da Andreti kupuje Alfu, kažu pao potpis u Ostinu. Samo treba da se obelodani još.

ne verujem da ce bilo ko ko vozi mercedesov motor da bude bolji od mercedesa. nikad bilo nikad bice. zato sam i rekao meklaren da nikad nece da bude prvi dok to ne promene. tako i aston martin.

kao sto ni ta alfa nece nikad da bude brza od ferarija. nadam se samo da nece da sele tim odavde (alfa = sauber). cak sam jedno vreme gledao i posao tamo u razvoju, ali nisu se nesto proslavili sa odnosom koliko ima da se radi i koliko se to placa. verovatno su zato trajno medju zadnjima :)

red bul ima sansu da napravi dominaciju od naredne god, uzimaju kontrolu nad motorom, verovatno ce ga rebrandovati tipa da bude dacija ili tako nesto nije ni bitno, ali to je to.

Nek uzmu 1.9TDI ako jurišaju ka tronu

Automobilizam gtd triggered

Andreti Alfa posao PROPO

Došao je dan A

full hd prenos, nepotreban kovid pasoš, u radnji se nakupovalo alka.

DOŠAO JE DAN FORMULE 1

Steta za Botasa, super vozi od kad je potpisao za alfu, ali prepustice prvu poziciju do prve krivine sig

nije steta uopste, nikad on ne bi video nikakav uspeh u mercedesu, prvo pored hamiltona onda bi hamilton otiso kad mercedes postane supak, doso neko mladji britanac ili nemac (rasel npr) a onda bi i njemu morao da lize jajca u timu koji se bori za jako 6. mesto. ima 32 god covek, u mercedesu nema nista za njega.

evo uzeli su rasela da se dokaze u mercedesu kako je dobar drzac svece hamiltonu ne bi li kad hamilton ode u penziju nastavio DOMINACIJU pri cemu oce kurac, jer pre nego sto ovaj zajebe da vozi mercedes ce biti supak bar jedno 2 god zaredom, tj, rasel je dobio zlatni kavez ovim, a dobar je vozac.

najgore sto mozes da uradis kao mladji vozac ako si "legenda" talenat je da uradis upravo ovo sto rasel radi ili sto je botas radio pre. najbolje prolaze ovi sa 2., 3. timom, verstapen naravno, a na malo duze gledano trenutno meklaren, ferari itd, gde nemas zivu legendu (znam, al tako je) da vozi a ti da mu pripomazes.
tu, iako se nista ne desi, imas neke sanse. u mercedesu imas kurac, i sto vise hamilton bude tu, to ce taj kurac da bude veci, pa makar brze vozio, nece ti dati.

rosberg je to provalio one sezone kad je osvojio titulu, i odmah se penzionisao. pun pameti covek.