Formula 1

1. Kolko hamilton kuka da je sve nepravedno, toliko u svakoj situaciji on dobije bolji kraj. Od silverstona

2. Brate nemoj tako zamisli da tebe napadaju po komentarima na drustvenim mrezama

3. znaci verstapen ispravi krivinu, dobije uputstvo da propusti hamiltona, to ne kazu hamiltonu ovi iz tima, on krene da ga propusta hamilton ga zakuca, verstapen se odmakne 2-3s, i krene da bezi, cekaju onda cekaju, cekaju, cekaju, ostalo jos 4 kruga, ok propusti ga, ovaj ga propusti, e, imas i 5s kaznu za ono secenje krivine sad kad ocigledno da ne mozes da ga i preteknes i pobegnes 5s.

seems legit sto bi rekli.

4. Celte sećam se kad si pričao ono kad si bio na bazenu i video crnačku močugu i zabezeknuo se.
    Oseća se ta gorčina u tvojim postovima.
    I ja sam je video. I nisam se zabezeknuo.

5. ali je fer, isto tako u silverstonu hamilton na finjaka cepne verstapena, ovaj se zakuca ko majmun u zid, u odnosu na sve ostalo sto su radili, ubedljivo najgori ishod.
    "he cut me, he came from nowhere", onda se ceka, ceka, ceeeeeka, hamilton napravi razliku od 10s u ondosu za drugog, 5s za hamiltona sto u brzoj krivini iscepao verstapena.

jeste verstapen vozi agresivno. al sto rece onaj, za ovo lizanje muda mercedesu bi trebao svako da se zakuca cim pridje uz hamiltona, cisto iz principa, jer sutra ce tako nekom drugom a ne redbulu.

6. Che-Vu
    Celte sećam se kad si pričao ono kad si bio na bazenu i video crnačku močugu i zabezeknuo se.
    Oseća se ta gorčina u tvojim postovima.
    I ja sam je video. I nisam se zabezeknuo

wut? mislim da si me pomesao sa nekim

7. Ali realno, Luis bi trebao da bude kažnjen za ono.
    Ovo ne sme biti KRAAAAAAJ

8. bili su i drugi sampioni, isto ko i hamilton. isto su i radili sve moguce prljave trikove koji postoje. al nisu jeli govna da su posteni i vonjali na satro politicku korektnost, iako su ista govna ko i svi ostali, i nije im F1 lizao dupe i stitio ih ko bele medvede.

9. Beli medvedi? Idk rick, sounds racist to me

10. dobra staza dzedaj inace. taman je da ne bude opasna a da opet trazi veliku koncentraciju jer greske se ne zavrsavaju sa "zvanicnim upozorenjem, track limits kurac" nego sa zavrsetkom trke. plus, cini mi se da je tesko child-proofovati je sto rade sa ostalim stazama tako da se nadam da nece fia uspeti da napravi sranje od ovoga "in effort to improve overtaking" ili sta vec jedu govna.

ali posto je to fia, a iz mog iskustva do sad sa ovim proseravanjima u sta se sve pretvorilo...
    https://i.imgflip.com/5wsmmj.jpg

11. ali vidli smo sinoc da su u stanju i najbolju trku da upropaste za sekund, na brzinu "ajde, ajde, dosta trkanja, odlucili smo da mercedes pobedio, daleko bilo da se jurite do cilja, preticanje u zadnjoj krivini cemo da ostavimo za 3. i 12. mesto, previse bi bilo zanimljivo publici da sad titulu odlucujemo tako, ili daleko bilo.... daleko bilo da se zakace ova dvojica. kako onda da ih kaznimo. kako tad da polizemo kurac mercedesu, videce i oni sto ne vide sad?

12. Zabrinjavajuce je Celte tvoje nervira oko F1 jebene F1

13. sto? mislim ne nerviram se ja ko sto ovde izgleda jbg, drugacije je napisano i stvarno.
    al ono, ljudi se loze na fudbal, kosarku. loze se na tenis jbg.
    jeste, F1 danas su ko keceri americki, al nekad nisu bili pa mi ostalo u lepom secanju. zato se kao nerviram ovde.

14. Hamilton čovek nervira ljude do te mere da nervira i mene, koji nisam pogledao ni jednu njegovu trku ikada. Iritantniji od Šumahera i ferarija, toliko da se nadam da će Max uzeti titulu iako u životu nisam pogledao ni njegovu trku i možda je govno, ne znam, nebitno. Ono, kad si crnja Englez a ljudi te ne hejtuju zbog toga već zbog nečeg trećeg, znači da se baš ponašaš kao šupak.

15. savrsen scenario za poslednju trku sezone

16. Kako god, hvala Šumaheru što mi je na vreme ogadio taj glupavi sport.

17. Jebala ih poslednja trka sezone, budže čitavo prvenstvo da naprave jeftini holivudski rasplet da bi se sve rešilo na kraju i, ako ikako može, a moraće, osvojiće ga britanski pičak. Greota u šta se pretvorio leteći cirkus u poslednjih 20 godina.

18. Ma nije hamilton toliko kriv da se mrzi. Mrzim celu snowflake igru u koju se pretvorio F1 gde je bitno da svi budemo mnogo posteni na papiru dok je ocigledno da su stvari namestene do srzi da budu “fer” za sve al za jednog malo vise.
    Ako je nekad i bilo moguce da autsajder bude nesto danas ce to biti samo ako javno misljenje koje je danas “pazi sta pricas i mislis” kaze to.

Hamilton je samo personifikacija toga. Inace je najbolji vozac ikada koji je drzao volan u rukama.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.