Knjiga "Vukajlija"?

1. Jeste al treba izabrati trenutno ima 274317 definicija redni broj ove zadnje ali pretpostavljam da je dobar deo toga na groblju

2. Meni će najinteresantnije biti u budućnosti, ako opstane vukajlija, da poredim najpopularnije definicije iz raznih godina i da vidim kako se mijenjao dominantni način razmišljaja ljudi o određenim stvarima... možda već sad može da se vidi neka razlika između današnjih defincija i onih iz 2007. i 2008.

3. možda već sad može da se vidi neka razlika između današnjih defincija i onih iz 2007. i 2008.

ma jok, varaš se :)

a knjiga... biće jednom.

4. I pesme i priče s foruma u mešavini sa definicijama i čak posterima, mogla bi dobra knjiga da se napravi

5. Bilo bi mnogo dobro.Samo kad bi se dogovorili da skupimo pare za štampanje i ostalo.

6. До јаја идеја... Ваљда има неко ко ће то да уради за пола године, ко ће бре дочекати ту 2020, ипак смак света је 2012...

7. Bila bi to dobra knjiga. Zamisli ti svom detetu čitaš odabrane defke ili neke svoje ako ubace neku tvoju.

Mogle bi pare da se uzimaju od ktitora, al de Kaizen da da svoje pare, tako da moramo da skupljamo pare. A sa parama od knjige možemo otvoriti neki lokal, ono kao kafić za okupljanja. Al sve zavisi koliko bi para sakupili.

8. Баш сте маштовити.

9. Хахахах Стерија, имаш до јаја машту...

10. Ja realno jesam razmisljao da za 3 godine(kad budem punoletan) pitam kaizena da napravim knjigu o vukajilj, pa da podelimo pazar...jbg, morao bih od necega da finansiram faks..

11. КаизеновЗлиБлизанче, све је то лепо, али да си например у некомј бољој земљи где се у библиотеке улази да би се читале књиге а не новине, и да би узели неку књигу а не угрејати се у библиотеци или ако је топло изблејати мало... Боже здравља, можда ће за 3 године то бити оствариво па онда узмеш неку кинту...

12. Oživljavam ovu temu ponovo, i dalje mislim da je dobra ideja. :-D

13. od svakog autora po najpopularnija defka i eto knjige

14. Pre će neki autor da izda knjigu sa svojim defkama.

15. pogresno sam skapirao temu,nisam procitao prvi post,a prosrao sam se...brisem moj gornji post

16. Pre će neki autor da izda knjigu sa svojim defkama.

ja planirao, ako mi bude dosadno zimus...

17. Ја своју већ напис'о, па је надопуњавам новим дефкама. Чекам да умрем, па да се објави.

18. Straja pravi fensi kožni povez, samo njegove defke, naslov: PARADA PONOSA

19. Tebi taj Straja baš predstavlja trn u oku, potpuno si opsednut njegovim likom i delom...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.