Nadžak :) pa de si ti? Ovako mi ovde spemujemo nekih trista strana i kad se nekom modu digne, on zaključa temu, i ko je postavio poslednji komentar on je pobednik. :) jel ti neko spomenuo da si dosta lepša verzija Jelene Janković?
Što lepo ne objasnite devojci kako se igra? :)
Treba tvoj post da bude poslednji u trenutku kad moderator zaključa temu, a to bude oko hiljaditog posta, mada nema pravila. I onda si pobedila, a možeš da pišeš bilo šta, kao što i mi radimo :)
Buri Jelena Janković je zgodna, pre svega, facu nema lepu, ali po meni ona ima neku harizmu. Ana Ivanović mi je nekako plagijator, ne znam, imitira devojka Šarapovu, a i deluje mi totalno razmaženo. Ne znam. Ana je lepša u faci to stoji, ali je Jelena zgodnija.
tvoja jedina nada je FMN, jedino ona ti može objasniti :D
Hvala ti sad još više ne razumem ako je to uopšte moguće :)
Pa ono buri, ajd će pričamo. Šalabe jel čitaš defke?
Тако сам се и ја једном зајебав'о па сам победио.
Ovih dana slabo, mrzi me davati minuse ovim posterdžijama---
Nadžak :) pa de si ti? Ovako mi ovde spemujemo nekih trista strana i kad se nekom modu digne, on zaključa temu, i ko je postavio poslednji komentar on je pobednik. :) jel ti neko spomenuo da si dosta lepša verzija Jelene Janković?
Баба, дај ону јебачку слику, та ти је геј.
Pa ti onda brate idi na profile kvalitetnih autora :)
Što lepo ne objasnite devojci kako se igra? :)
Treba tvoj post da bude poslednji u trenutku kad moderator zaključa temu, a to bude oko hiljaditog posta, mada nema pravila. I onda si pobedila, a možeš da pišeš bilo šta, kao što i mi radimo :)
mislim da ovo čitam treći put ovdje, dal' te to ljudi pitaju i u RL
@Šalabajzer ne brini za posterdžije polako su počeli da odustaju tako da se ovih dana smiruje situacija :)
@reme
Hvala na objašnjenju, znala sam da ovde ima džentlmena xD
Ovo za JJ neću da komentarišem i dalje sam ljuta na Caru zbog svega toga :)
Hahahahah, al' jebi ga Cara i ja smo izgleda jedini ovde koji gotive JJ. :)
Морам јебати циганку да скинем клетву...
Tako i radim, mada sam se jednom zajeb'o, pa otiš'o na tvoj profil. :P
EDIT : A i nemam dupli nalog, pa da dijelim sebi pluseve. :)
iskreno, nisam odavno vidio da neka djevojka ističe svoju ljepotu, koja uzgred i nije neka posebna, kao jelena...
Kako mi je komšija fin... :)
Ahahah Šalabe, pa de baš na moj profil da nabasaš, valjda se nisi mnogo namučio čitajući moje umotvorine. :)
Pa nego Nezaboravka. Mada ni ja nemam zamerki, zadovoljan sam kakva mi je komšinica. :)
Buri Jelena Janković je zgodna, pre svega, facu nema lepu, ali po meni ona ima neku harizmu. Ana Ivanović mi je nekako plagijator, ne znam, imitira devojka Šarapovu, a i deluje mi totalno razmaženo. Ne znam. Ana je lepša u faci to stoji, ali je Jelena zgodnija.
kako se ukusi razlikuju, u pičku materinu...
meni je ana vrh za nju
fmn, a šta ja kao nisam fin što sam tebe preporučio :D