Данас...

1. vidiš kako razumeš:)

sita sam te...

:))

2. Danas...sam prvi put pročitala sve definicije u ovom danu.

3. danas izlazim s posla oko dvojke, hehehe...

4. Danas sam vidio jebenu zmiju! Bila je izbačila glavu iz zida pored trotoara što je! O mater li joj jebem, kako me samo naježila! Više nikad zidove neću gledat' istim očima, te jebeni neživi jataci zmija.
    Takođe sam danas vidio i jednu đevojku sa kosom do guzica.

5. Danas nisam imala veliku nuždu.

6. Danas je jedna danguba došla do mene u sedam ujutru ,da me probudi i pojede mi pola kuće i malopre otišla! Ne bili u mojoj koži...

7. Примио пар у дупе. Инјекција, наравно. Спавао шурнаест сати, и дефинисао две глупости.

8. Da ponovim..Danas sam kupila neke senke za oči, upravo ih probala i prezadovoljna sam kako izgledaju!

9. Данас сам се клиберио Ивици Дачићу.

10. Из чита мира одлучио да сони двојку однесем на сервис, стојао покварен и скупљао прашину добрих 7,8 месеци.

11. danas sam se samopozvao na palacinke a izgleda da cu se samopozvati i na rostilj u nedelju. tamo gde prestaje sram pocinje glad

12. Данас сам размишљао о уписивању на неки ирски плес.
    Најозбиљније. :)

13. данас сам шутао на кош

14. Danas sam isla do keve u radnju i prodala prvi katanac :D zaradih 700din

15. Danas sam učinila dobro delo. :)

16. Danas sam spavala napolju, na suncu.

17. Danas sam se smejala k'o nenormalna.

18. Sam na poslu posle pauze. Neobično.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.