U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Nije,onda bi bilo dve zmije
Duša je omiljeni artikal u potrošačkoj korpi đavola.
Gde dolazimo do toga da ti je potreban sklopljen ugovor sa đavolom, što onda proizilazi da je đavo ustvari običan pravnik
za vas možda, al ko meni garantuje nešto :)
Baš me zabavlja kada vidim ateiste kako pokušavaju da fizičkim zakonima objasne dušu.
Duša je bit bivstvujućeg.
Duša ne jebe. To je za pičke.
DUŠA JEBE, nemaš pojma Blek
Kako može da jebe kad nije materijalno znači duša nema kurac
Kako ne jebe. Uhvate tri crnca da siluju lika, od duše ga rastave, a pičke nema nigde u jednačini.
Moj komšija je imao kerušu koja se zvala Duša. Nije jebala, nju su jebali.
Tašta mi se zove Duša...tj. Dušanka
Jeste vi nekad videli zombija da jebe? Niste. Ne serite onda. :)
Čovek je objasnio! Što se mene tiče, možete slobodno da zaključate temu.
i otkljucate smisao zivota
Blago vama kad mislite da je duša i svest isto. Preko 90% je nesvesno. Svest je kurac! Morate vi još mnogo da čitate...
Jao smisao života bokte jel postoji ta tema
:otisao da cita, poslao ga dalaj lama:
Valdemar, vidi ovog pokemona :-)
bez zez pogledaj klip, prilično je interesantan
http://www.closertotruth.com/video-profile/Solutions-to-the-Mind-Body-Problem-Marvin-Minsky-/1389
Ne rade mi zvučnici trenutno, ali zriknuo sam malo, čitnuo. Uglavnom koliko sam shvatio lik tvrdi da je ljudski um kompleksniji od svesnosti i svesti i govori o inteligentnosti mašina. Sve to stoji. Ali evo, ovo prepisujem, Epštejn je u pitanju, sviđa mi se ova njegova:
"Zapravo, istinsko otkriće intelektualne tehnike, tj. računara, elektronske mreže, virtuelnih svetova odigralo se naočigled moje generacije. I lično meni postalo je lakše da verujem u Boga, u natprirodni razum teko posle mog poznanstva sa mogućnostima veštačkog razuma, makar one zasad bile i najprimitivnije. Ako mogu da stvaram nešto što toliko liči na mene, to povećava verovatnoću da sam i sam stvoren." Članak "Moral gospodara gena (O novom ateizmu Ričarda Doukinsa)". Zanimljivo.
Edit Sad sam preslušao ono, nije hteo da mi izbaferuje ono, pa sam ga našao na YT. U suštini, nije rekao ništa revolucionarno. Ja verujem da će se napraviti veštačka inteligencija, i da će se na manifestnom planu ponašati kao i ljudska, ali pitanje je hoćeš li ti moći da proveriš da li je to što se robot ponaša ovako ili onako znak svesnosti. Sigurno znaš za filozofskog zombija.
Objasnio. Mada, ja nisam pitao šta je duša zbog ovakvog odgovora, više sam hteo da čujem mišljenje ljudi koji veruju da postoji.