Данас...

1. vidiš kako razumeš:)

sita sam te...

:))

2. Danas...sam prvi put pročitala sve definicije u ovom danu.

3. danas izlazim s posla oko dvojke, hehehe...

4. Danas sam vidio jebenu zmiju! Bila je izbačila glavu iz zida pored trotoara što je! O mater li joj jebem, kako me samo naježila! Više nikad zidove neću gledat' istim očima, te jebeni neživi jataci zmija.
    Takođe sam danas vidio i jednu đevojku sa kosom do guzica.

5. Danas nisam imala veliku nuždu.

6. Danas je jedna danguba došla do mene u sedam ujutru ,da me probudi i pojede mi pola kuće i malopre otišla! Ne bili u mojoj koži...

7. Примио пар у дупе. Инјекција, наравно. Спавао шурнаест сати, и дефинисао две глупости.

8. Da ponovim..Danas sam kupila neke senke za oči, upravo ih probala i prezadovoljna sam kako izgledaju!

9. Данас сам се клиберио Ивици Дачићу.

10. Из чита мира одлучио да сони двојку однесем на сервис, стојао покварен и скупљао прашину добрих 7,8 месеци.

11. danas sam se samopozvao na palacinke a izgleda da cu se samopozvati i na rostilj u nedelju. tamo gde prestaje sram pocinje glad

12. Данас сам размишљао о уписивању на неки ирски плес.
    Најозбиљније. :)

13. данас сам шутао на кош

14. Danas sam isla do keve u radnju i prodala prvi katanac :D zaradih 700din

15. Danas sam učinila dobro delo. :)

16. Danas sam spavala napolju, na suncu.

17. Danas sam se smejala k'o nenormalna.

18. Sam na poslu posle pauze. Neobično.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.