U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
vidiš kako razumeš:)
sita sam te...
:))
Danas...sam prvi put pročitala sve definicije u ovom danu.
danas izlazim s posla oko dvojke, hehehe...
Danas sam vidio jebenu zmiju! Bila je izbačila glavu iz zida pored trotoara što je! O mater li joj jebem, kako me samo naježila! Više nikad zidove neću gledat' istim očima, te jebeni neživi jataci zmija.
Takođe sam danas vidio i jednu đevojku sa kosom do guzica.
Danas nisam imala veliku nuždu.
Sereš.
Danas je jedna danguba došla do mene u sedam ujutru ,da me probudi i pojede mi pola kuće i malopre otišla! Ne bili u mojoj koži...
Примио пар у дупе. Инјекција, наравно. Спавао шурнаест сати, и дефинисао две глупости.
Da ponovim..Danas sam kupila neke senke za oči, upravo ih probala i prezadovoljna sam kako izgledaju!
Данас сам се клиберио Ивици Дачићу.
Из чита мира одлучио да сони двојку однесем на сервис, стојао покварен и скупљао прашину добрих 7,8 месеци.
danas sam se samopozvao na palacinke a izgleda da cu se samopozvati i na rostilj u nedelju. tamo gde prestaje sram pocinje glad
Данас сам размишљао о уписивању на неки ирски плес.
Најозбиљније. :)
данас сам шутао на кош
Danas sam isla do keve u radnju i prodala prvi katanac :D zaradih 700din
Danas sam učinila dobro delo. :)
Danas sam spavala napolju, na suncu.
Danas sam se smejala k'o nenormalna.
Danas me bole noge.
Sam na poslu posle pauze. Neobično.