Fenseri na Vukajliji

1. StefanBičBožiji
    NadzakBabo, sve mi se cini da si neka opaka riba :D

Ма јок, чини ти се само, љољ.

2. pantera, megadeth, kreator, mortal kombat, totalni klosari...

3. Wojtek ти је велики фенсер.

Истина.

4. Ja sam čula glasine da je wojtek jako lep.

5. NadzakBabo, sve mi se cini da si neka opaka riba :D

Bože sačuvaj, ja sam skroz mala, jadna i nezaštićena xD

6. Ja sam čuo glasine da je katija sa StefanomKostićem.

7. Nazivaju me fencerom, narcisom, egoistom, ali ja znam da sam Awesome. Tisina!

8. Ja sam čula glasine da je wojtek jako lep.

Аполон, штавише. :)

9. Skroz me čudi što ti je ta defka ripnula :)))

10. Ja sam čula glasine da je wojtek jako lep.

Na Reviji biJo najlepši.

11. Ja sam cuo da je onaj StefanBicBoziji mnogo veliki jebac.. (kad nece niko da me 'fali, moram ja sam)

12. pantera, megadeth, kreator, mortal kombat, totalni klosari...

Значи, тотални мејнстрим. Па, за њих су чули и хард-кор фенсери са сплавова.
    А камоли Стефан Костић.

13. Јесте Њојтек леп, ал брате зна се ко је најхоћи!

14. I definitivna definicja fensera?

15. Значи, тотални мејнстрим. Па, за њих су чули и хард-кор фенсери са сплавова.
    А камоли Стефан Костић.

Vidiš da nije čuo da jeste branio bi se. A i morala sam nečim da ga napadnem a neću da izmišljam da slušam neki totalni underground samo da bih dokazala neke stvari.

16. Ја сам дизелаш .

17. Mislim da nije dobro kada je muškarac previše lep, jer to znači da je gay. Evo pogledajte samo Rikija Čmartina, Ruperta Evereta, Roka Hadsona, Borisa Tadića, Aleksandra Dolgopolova, Andreja Pejića... Svi su jebeno fancy i sexy, ali slaba vajda od toga. Evo uzmite mene za primer, ja sam toliko ružan da nisam smeo čak ni avatar da napravim, ali to nema veze jer JA ARČIM!

18. Hm.... niko ne obraća pažnju na moju patnju? ;(

19. Ne valja ako muškarac ima žensku lepotu. Ili ako odradi slike u fotošopu, da mu koža bude nežna kao bebina guza, pa ih okači k'o naš Džimi.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.