Fenseri na Vukajliji

1. ja neki put mećem gel na kosu. Fensi, nema šta.
    Eve za sve fensere!
    http://www.youtube.com/watch?v=uSRUG_pb7eU
    Cobi objasniJo

2. MentallyDisturbed
    BLASFEMIJA!!! BOG ĆE VAS KAZNITI ZBOG VAŠIH GREHOVA!!! BOG SLUŠA MAYHEM!!!

Misim ipak da sluša EmpEroR

3. Kakav bre Emperor, Mayhem, Dajmu Burger & company. Liturgija bre! :D

4. Kreator nije mejnstrim!

5. Bog ipak ima prefinjen ukus za ziku. Ipak je on Bog koji zna šta valja, a ne kao mi što se palimo na narkomane i sektaliku.

6. Kreator nije mejnstrim!

Није курац. Мејнстрим је сваки бенд чију мајицу можеш да купиш у слободној продаји. Чим постоји мајица, значи да има доста публике која слуша. :)

7. Liturgija je mejnstrim.

8. Није курац. Мејнстрим је сваки бенд чију мајицу можеш да купиш у слободној продаји. Чим постоји мајица, значи да има доста публике која слуша. :)

Pa to prave naše baje sa buvljaka. :)

9. Није курац. Мејнстрим је сваки бенд чију мајицу можеш да купиш у слободној продаји. Чим постоји мајица, значи да има доста публике која слуша. :)

Ђиме, показујеш потенцијал за инди табор. Пусти ПВТ ако си заинтересован, па да ти одрадимо неки мејковер. Јеееее! :)

10. Па, свеједно, тешко да ћеш да нађеш у понуди мајицу бенда Реактор из Немачке. :)
    Или Турбо из Пољске.

А кастом-мејд је друга прича. :))

11. Wojtek, ako si mu rek'o!

12. Ђиме, показујеш потенцијал за инди табор. Пусти ПВТ ако си заинтересован, па да ти одрадимо неки мејковер. Јеееее! :)

Ма, какав инди. Они су мала деца, бре. :)
    Све, све, али арафатка...

13. Kastom mejd nije mejnstrim. Kastom mejd je u najvećem broju slučajeva transfer blama.

14. Opet ovaj što reklamira opremu...
    Iš, crna gujo!!! :D

15. Samo da znaš da ta moja zmijolika oprema možda nije mejnstrim, ali se svakako bolje prodaje od Sektalikinih majica. :)

16. Једна дефиниција у стилу "Кефалице":

Фенсер - он сере фенове.

П.С. Каква тема, такав и мој пост.

17. Њојтек је већи фенсер и од мене. Само му још фали циркон на зубу :)
    Хугу ни то не фали.

18. Naravoučenije, svo troje imate tribale iznad bulje.

19. Milica je najveca fenserka na fejzbuku.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.