Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ја кажем да морам да кењам само да откачим неког
Драга господо, треба ми најбуђавији, најјефтинији сервис мобилних у БГДу у којем бих могао куппити исту такву маску за мобилни телефон Нокија Ц3-00? Молим инфо и велика хвала унапред.
Пијаца. Било која, или она у Панчеву. На тој пијаци у Панчеву верујем да још увек продају и игрице за сегамегу.
Није то пијаца, него бувљак! лол
Бувља пијаца. Дакле пијаца.
Као што си ти Слепи ретард. Дакле ретард. лол!
Хвала, Радмило-Тополо, убиће те неки муслими за ово Ран-ку!
Fon krene da se pali, prikaže android početni kren i zabode, neće dalje. Puna je baterija. Šta mu je riknulo?
fon.
Hvala na objašnjenju.
Ош ти продам ја мог ХАТЕЦЕА старог само две и по године, има шарма има дара, шљака ко лептихр?
Ne treba, hvala, moj fon je ispravan, drugaricin ne šljaka. :)
Оће она да јој продам мог ХАТЕЦЕА старог само две и по године, има шарма има дара, шљака ко лептихр?
Javiću ti. ;)
Bili može da bude do baterije, mislim pokazuje da je puna, ali ipak nije ispravna.
pokušaj da staviš drugu, ako znaš nekog ko ima isti model.
billy nek odradi onaj neki blentavi restart ili sejf mod, nešto se ugasi pa se drži vol+ dugme i još valjda menu dugme i dugme za paljenje... nešto tako ide...
Teško da će uspeti da nađe istu bateriju, a kontam sam da probam ovo Remčevo kad dođem u stan večeras, nađoh na nekom forumu. Fala, ljudi.
a mene me interesuje kad će stići apdejt na jelly bean za lg l7, rekoše da će stići u prvoj polovini godine, a to polako prolazi i ja postajem tužniji iz dana u dan...
;(
Da javim pućanstvu koje ima lg l7 ovdi da sam sinoć rokno jelly bean na njega, 4.1.2, kernel 3.4! fakje
E, kad se već javljaš, ima li neka opcija za taj model da svetli led kod propuštenog poziva?
jebat ga, mislim da ima neka opcija za svijetljenje leda, ali nisam siguran, treba čeprkati a ako nema u telefonu po difoltu onda garant ima na marketu da se skine neki programčić za to.