Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
sramno ponašanje
Nevaspitan!
<√9
Хаха, ова тема је класичан "Аутомобилизам" за сиротињу.
jebaću ti majku rus.rs
Ban, jel ovo lepo?
naravno da nije, mi smo stoka
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201412/155580/black_man_rage_gif.gif
Ahahaha
Ajd sto si stoka, nego si i stoka.
Ovako, imam xperiu s, zakljucana na svedski 3mobile. 3mobile mi posalje dokument kako da otkljucam.
Kazu mi stavi karticu, unesi PIN kod novog operatora i kod koji smo ti mi dali.
Uradim sve, al sranje nece
odnesi to kod ljudi u servis, daj 20 maraka, kad si telefon dobio džaba moš valjda otključavanje platiti, nova godina je majku mu, popij 5 bavarija manje i eto ga, da imaš telefon za ng da se kurčiš.
Ma jeb'o to u servisu, mogu ga i ja na divlje otključati, fora je što će telefon morati nazad u Švedsku uskoro, a onda neće moći tamo na njihove usluge
mega1marco1, pa što nisi odmah rekao da si našao telefon koji nije bio izgubljen? Ehhh....
lo, sestrin telefon. Skontao sam u čemu je problem
Ne radi kod jer sestra poslala pogrešan, kupila prije 2 godine dvije xperie s i meni poslala kod od telefona koji je kod nje, skontao tek kad sam IMEI uporedio
koji od ovih jeftinijih androida da pazarim i kod koga? Ne bih igro igre, samo bih bakterije, kamere, generalno da bude lep i lepo lezi u rukci.
z2
j e f t i n i j i h
e
f
t
i
n
i
j
i
h
http://www.kupujemprodajem.com/Velika-Siva-Cincila-17725749-oglas.htm
Velesrbine, ne znam vaš budžet, ali vam preporučam Sony Xperia M2. Bit ćete zadovoljni, jamačno, jer imate izvrsnu bateriju i kameru od 8 Mpx, ili Motorolu Moto G2, sa još boljom kakvoćom baterije. Vaš Celtic.