mobilni telefoni

1. Хаха, ова тема је класичан "Аутомобилизам" за сиротињу.

2. Ban, jel ovo lepo?

3. naravno da nije, mi smo stoka

4. Ajd sto si stoka, nego si i stoka.

5. Ovako, imam xperiu s, zakljucana na svedski 3mobile. 3mobile mi posalje dokument kako da otkljucam.
    Kazu mi stavi karticu, unesi PIN kod novog operatora i kod koji smo ti mi dali.
    Uradim sve, al sranje nece

6. odnesi to kod ljudi u servis, daj 20 maraka, kad si telefon dobio džaba moš valjda otključavanje platiti, nova godina je majku mu, popij 5 bavarija manje i eto ga, da imaš telefon za ng da se kurčiš.

7. Ma jeb'o to u servisu, mogu ga i ja na divlje otključati, fora je što će telefon morati nazad u Švedsku uskoro, a onda neće moći tamo na njihove usluge

8. mega1marco1, pa što nisi odmah rekao da si našao telefon koji nije bio izgubljen? Ehhh....

9. lo, sestrin telefon. Skontao sam u čemu je problem
    Ne radi kod jer sestra poslala pogrešan, kupila prije 2 godine dvije xperie s i meni poslala kod od telefona koji je kod nje, skontao tek kad sam IMEI uporedio

10. koji od ovih jeftinijih androida da pazarim i kod koga? Ne bih igro igre, samo bih bakterije, kamere, generalno da bude lep i lepo lezi u rukci.

11. j e f t i n i j i h
    e
    f
    t
    i
    n
    i
    j
    i
    h

12. Velesrbine, ne znam vaš budžet, ali vam preporučam Sony Xperia M2. Bit ćete zadovoljni, jamačno, jer imate izvrsnu bateriju i kameru od 8 Mpx, ili Motorolu Moto G2, sa još boljom kakvoćom baterije. Vaš Celtic.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.