mobilni telefoni

1. Hwala weliko selam i poz za sve u Zimzogradu

2. Gospar Celtic,
    da li je Xperia M takze dobar izbor? Budusci da mi je M2 poskupa.

3. Xperia M ima 5 megapixela

4. ovjeri Huawei G630, malo skuplji od M, a dosta bolji, ovogodišnji model, nije mator ko M
    HD ekran, 5 inča, quad core...
    http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_g630-6499.php

u Bosni mu je cijena novog 260-270km

on ti je za te novce best buy

5. bratjo, kad kaem kamera, ne mislim ja 8gigapiksela, nego 5mp mi sasma dosta, pogotovo ako su dobri u mraku. u svakom slucaju, kamera je najmanji problem ako ce da podrzi lolipop. A ja bi nesto oko 200km makaronac, novo, a preko provajdera dosta jeftinije...

6. ili neka lumia?
    jel imaju ovi vajberi i sva ta govna za nju?

7. Cuj jebote, lumia ima sve zivo, i vaiber i vacap i mesindjer fejz i slikanje kurca.

8. nema blic lumija, mislim ti modeli u tvom cjenovnom rangu
    skuplji su modeli sa blicem

9. Srbine, uzmi Xperiu M, ako hoćeš. 5 Mpix, dobra baterija, povoljna.

10. nabošću te glavom

11. ma lumia 535 ima blic, obe kamere po 5mp, 5inča displej i giga ram. sve to za 160e

12. nabošću te glavom

Makarone, u duhu praznika, smanji koeficijent srdžbe na me. Hvala.

13. Da li, mejbi postoji opcija na androidu, u pretrazivacu njegovom, da se npr, kasam na vukajliji, samo okrenem list levo ili desno da prebacim na sledeci prozor.
    Ako me kontate lolo

14. Postoji, klikni na dugme meni na fonu i ima opcija novi prozor

15. Jel postoji neđe, u zabačenom uglu naše drage zemlje da se kupi nov nexus 4? Ili polovan, al pojeftino.

16. Šta će ti Nexus, Pupče (vokativ)?

17. Ocu da promijenim malo, a to mi je nekad davno bio gotivan telefon.

18. Oko 120-150 € je polovan u Banja Luci. Dakle, pojam 'pojeftino' propo.

19. Pa tolko bi ja i dao :D Nego sam kontao da ga nema mozda novog pojeftino. Tuda oko 200. Mada nesto sumnjam da uopste i postoji nov.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.