Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Hwala weliko selam i poz za sve u Zimzogradu
Gospar Celtic,
da li je Xperia M takze dobar izbor? Budusci da mi je M2 poskupa.
Xperia M ima 5 megapixela
ovjeri Huawei G630, malo skuplji od M, a dosta bolji, ovogodišnji model, nije mator ko M
HD ekran, 5 inča, quad core...
http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_g630-6499.php
u Bosni mu je cijena novog 260-270km
on ti je za te novce best buy
bratjo, kad kaem kamera, ne mislim ja 8gigapiksela, nego 5mp mi sasma dosta, pogotovo ako su dobri u mraku. u svakom slucaju, kamera je najmanji problem ako ce da podrzi lolipop. A ja bi nesto oko 200km makaronac, novo, a preko provajdera dosta jeftinije...
ili neka lumia?
jel imaju ovi vajberi i sva ta govna za nju?
Cuj jebote, lumia ima sve zivo, i vaiber i vacap i mesindjer fejz i slikanje kurca.
nema blic lumija, mislim ti modeli u tvom cjenovnom rangu
skuplji su modeli sa blicem
Srbine, uzmi Xperiu M, ako hoćeš. 5 Mpix, dobra baterija, povoljna.
nabošću te glavom
ma lumia 535 ima blic, obe kamere po 5mp, 5inča displej i giga ram. sve to za 160e
Makarone, u duhu praznika, smanji koeficijent srdžbe na me. Hvala.
Da li, mejbi postoji opcija na androidu, u pretrazivacu njegovom, da se npr, kasam na vukajliji, samo okrenem list levo ili desno da prebacim na sledeci prozor.
Ako me kontate lolo
Postoji, klikni na dugme meni na fonu i ima opcija novi prozor
Hahah jelde?
Jel postoji neđe, u zabačenom uglu naše drage zemlje da se kupi nov nexus 4? Ili polovan, al pojeftino.
Šta će ti Nexus, Pupče (vokativ)?
Ocu da promijenim malo, a to mi je nekad davno bio gotivan telefon.
Oko 120-150 € je polovan u Banja Luci. Dakle, pojam 'pojeftino' propo.
Pa tolko bi ja i dao :D Nego sam kontao da ga nema mozda novog pojeftino. Tuda oko 200. Mada nesto sumnjam da uopste i postoji nov.